Nagy baj van Oszvald Marikánál - videó

Oszvald Marika
Budapest, 2015. március 16. A Kossuth-díjjal kitüntetett Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész a Budapesti Operettszínházban 2015. március 16-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Korábban már beszámoltunk róla, augusztus elején óriási kár érte a színésznő gödöllői otthonát. A vihar következtében elment az áram, emiatt megromlottak a húsok a fagyasztóban. A ház beázott, a gyönyörű fákat pedig kitépte a vihar, azóta sem sikerült helyreállítani a károkat. Oszvald Marika most meg is mutatta az áldatlan állapotokat, melyek otthonában uralkodnak.
Vágólapra másolva!

Korábban már megírtuk, hatalmas bajban van a művésznő. Lehet ugyanis, hogy a biztosító által megítélt összeg nem fogja fedezni az összes költséget.

Talán a jövő héten jönnek megcsinálni a tatarozást és az állagmegóvást. Egyelőre nem tudom, a biztosító összességében mekkora összegű kárt számol ki, de az biztos, hogy több százezer forintos veszteség ért. Abban azért még mindig reménykedem, hogy kijön abból a pénzből, amit megítélnek, és nem kell jelentős mértékben kipótolnom, hogy mindent rendezni tudjak" – mondta Oszvald Marika egy interjúban nemrég. Most a TV2 riportjában mesélt arról a művésznő, hogy éli meg a helyzetet.

Nagy baj. Majd a függönyöket is le kell szednem. Tiszta dzsuva az egész! Kidőlt a pergola is, a rózsám is eldőlt. Tulajdonképpen két fal ázott be, a kertben kidőlt a fa, a medencét is féltem, mert kis híján rá is dőlt" – magyarázta a színésznő.