Dwayne Johnson teljesen kiborult a bőrszíne miatt

San Andreas helicoptere pilote muscle gonflette bodybuilding pumping iron Horizontal HELICOPTER PILOT SQUARE FORMAT
San Andreas 2015 Real Brad Peyton Dwayne Johnson. Collection Christophel © Warner Bros / Village Roadshow Pictures (Photo by Warner Bros / Village Roadshow P / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Dwayne Johnson tiszteletére Franciaoszágban is készítettek egy viaszszobrot, amit a párizsi Grévin viaszmúzeumban mutattak be múlt héten. Az alkotás azonban nem tetszik sem a színésznek, sem a közönségnek. Úgy gondolják, túlságosan világos Rock bőrszíne.
Vágólapra másolva!

„Whitewashinggal" vádolják a párizsi múzeumot. Ezt a kifejezést akkor használják, amikor színes bőrű embereket fehéren jelenítenek meg a médiában. A színész Kaliforniában született szamoai anyától és színes bőrű kanadai apától, sokak szerint „túl fehér lett" a róla mintázott viaszszobor – olvasható a Guardian oldalán.

Dwayne Johnson is megszólalt a témával kapcsolatban.

– írta a színész az Instagram oldalán, ahol James Andre Jefferson Jr. videóját osztotta meg, aki szerint a szobor inkább hasonlít David Beckhamre, mint a színészre. A múzeum megerősítette, hogy kijavítják Dwayne Johnson viaszból készült mását.