Hangosan zokogott a színfalak mögött a TV2 sztárja

Sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
Bár Halász Rebeka továbbjutott a következő élő show-ba, nem volt felhőtlen az öröme, hangosan sírt a kulisszák mögött.
Vágólapra másolva!

Lelkileg roppant megterhelő pillanatokat élt át Halász Rebeka a Sztárban Sztár leszek! hetedik élő show-jában. Tóth Gabi csapatának versenyzője a 27 pontjával a rangsor végére került, és csak a közönségben bízhatott. A nézők s megmentették a versenyzőt, így Oláh Vivien és Váradi Jani került a veszélyzónába. Végül az Erdélyből származó Oláh Viviennek kellett búcsúznia a TV2 tehetségkutatójától.

Forrás: TV2

Bár Rebeka fellélegezhetett, mégsem könnyebbült meg, épp ellenkezőleg. A fiatal énekesnő zokogásban tört ki a takarásban. A Borsnak elárulta, Oláh Vivien távozása érintette meg ennyire, a közös kaland ugyanis annyira összehozta őket, hogy barátnők lettek.

Forrás: TV2

"Vivivel nagyon közel kerültünk egymáshoz, ugyanúgy mint Noémivel is, mind a két csajszi távozása nagyon-nagyon megviselt. Vivié is, mert azért egy szálláson lakunk és nagyon közel kerültünk egymáshoz, szinte már baráti viszony alakult ki köztünk, és ilyenkor nehéz elengedni egy barátnak a kezét. Megmondom őszintén, saját magamnál is éreztem, hogy rezeg most a léc, mivel eléggé hátul voltam, de amikor kimondták a nevem, egy óriási kő esett le a szívemről, hiszen már közeledünk a műsor végéhez, és csak magunkra kell fókuszálnunk" - magyarázta.