Nem maradtak ott Matthew Perry temetésének második felére a Jóbarátok sztárjai

Matthew Perry élete képekben, galéria, 2023
Actor Matthew Perry arrives at the Los Angeles premiere of 17 Again at the Grauman's Chinese Theater in Hollywood, California, April 14, 2009. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Pénteken eltemették Matthew Perry-t, aki október 23-án, 54 évesen korában halt meg. A hírek szerint a színész barátai a szomorú esemény első felében voltak jelen.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc is részt vett pénteken a Los Angeles-i Forest Lawn Memorial Parkban tartott istentiszteleten – olvasható a metro.co.uk oldalán. Előbbi négy színész együtt érkezett a temetésre, míg Matt LeBlanc a templom előtt csatlakozott hozzájuk.

A brit lap úgy fogalmazott,

a helyszín még megrendítőbbé tette a temetést, mert az a Warner Bros Stúdióval szemben található,

pont annál a területnél, ahol a Jóbarátok szereplői tíz évig forgatták a sorozatot.

Egy bennfentes szerint a népszerű sorozat szereplői nem voltak ott a temetés második felén. Ezt a temető egy félreeső, elzárt részén tartották, ide kizárólag Perry családja és legközelebbi barátai jöttek. Kevesebb mint húsz ember.

Vagyis: a Jóbarátok sztárjait vagy nem tartották közeli barátoknak, és nem hívták meg őket, vagy ők érezték azt, hogy nincs helyük a szűkebb körnek szóló szertartáson.


Forrás: AFP/Gabriel Bouys