Még mindig magyarázkodik Szigligeti Ivett - videó

Szigligeti Ivett
Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban írtuk, kétségbeesetten bizonygatni próbálja Dudás Miki és Szigligeti Ivett, hogy még mindig együtt élnek. Kisfiuk októberben született meg, aztán kezdtek terjedni azok a pletykák, hogy a férfi elhagyta családját. Ezekre a hangokra erősített rá felesége nyilatkozata is, amikor elárulta, hogy bizony vannak problémáik. Most úgy döntöttek tisztázzák a helyzetet, hogy véget vessenek a szakításról szóló híreszteléseknek.
Vágólapra másolva!

Szigligeti Ivett és férje, Dudás Miki úgy tűnik, mindent elkövet, hogy megőrizzék az intimitást, legutóbb arról számoltak be, hogy randevúzni mentek, hogy egy kicsit kiszabaduljanak otthonról. Az utóbbi időben igyekszenek egyre több közös fotót is mutatni közösségi oldalaikon, ugyanis ezek hiánya miatt érte őket a vád, hogy már nincsenek együtt.

Legutóbb a kétgyerekes édesanya egyik videója miatt indultak el a találgatások, ugyanis többen felfigyeltek arra, hogy csak egy fogkefét tart a fogmosópohárban. Szigligeti most erre vágott vissza legújabb videójával, amelyben sorra veszi, hogy megvannak-e Dudás Miki holmijai, mint például a cipője, fogkeféje és egyebek.

A takarítós videóval azt is megmutatja, hogy zajlik az élet otthonukban, ahol egyértelmű, hogy csak ő és két pici gyerek nem tudna ekkora felfordulást csinálni. Szigligeti a videó elején már elárulja, hogy tartogat egy meglepetést is annak a végére. Egyrészt felbukkan Dudás Miki egy pillanat erejéig, majd a végén először mutatja meg nyilvánosan pár hónapos kisfiukat, Milót is.

@ivettszigligeti

♬ Beautiful Girls (Remix) - 十八闲客&笑匠