Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kiderült, mire készül Csobot Adél és Hegyes Berci

Dancing with the Stars, TV2, harmadik évad, 7. adás, elődöntő, 2022.11.19.
Csobot Adél és Hegyes Bertalan
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Csobot Adél megfogadta a Dancing with the Stars zsűrijének tanácsát és nem hagy fel a tánccal, ami kitűnően megy neki. Nem véletlenül nyerte meg a harmadik évadot, folyamatosan kiemelkedő teljesítményt nyújtott hétről hétre, melyben nagy szerepe volt tanárának, Hegyes Bercinek is. A közös munkát nagyon élvezték, nagy közöttük az összhang, így nem is volt kérdés, hogy láthatják még őket együtt a színpadon. Korábban már elárulták, hogy több dologra is készülnek közösen, most az egyik nagy dobásukat le is leplezték a követőik előtt.
Vágólapra másolva!

Újra együtt a TV2 show-műsorának, a Dancing with the Stars harmadik évadának győztes párja, Csobot Adél és Hegyes Berci, akik ismét kitartóan együtt gyakorolnak, hiszen három nagyobb fellépésre is készülnek. Már a műsor alatt érezhető volt, hogy nagyon jól kijönnek egymással és élvezik a közös munkát, így nem megelpő, hogy Hegyes ismét Csobot Adélt választotta táncpartnerének. A színész-énekesnő szívesen vállalta a feladatokat, hiszen remekül táncol és élvezi is.

Korábban már elárulták, hogy három nagyobb eseményre is együtt készülnek, ezek közül az első július 22-én lesz, a Margitszigeti Szabadtéri Színházban, ahol a Dancing with the Starsból is ismert népszerű táncosokkal közösen lépnek majd fel.

"Figyelem, figyelem! Jövök Margitszigeti Színház, jövök Tango With the Stars!

- írta büszkén Csobot Adél, aki látszólag nagyon boldog, hogy újra táncolhat egykori versenypartnerével.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről