Ezt mondta válása után új barátnőjéről Veréb Tamás

Veréb Tamás
Vágólapra másolva!
Korábban már megírtuk, Veréb Tamás és Klajkó Szandra elváltak, a férfi hűtlen volt. A férfi ezt soha nem tagadta, úgy gondolja, ez mindkettőjüket a valódi útjuk felé sodorta.
Vágólapra másolva!

Veréb Tamás arról beszélt a HOT! Magazinnak, hogy mindig arra törekedett, hogy úgy élje az életét, ahogy egy jó embernek kell, és bizonyos helyzetekben a legjobb döntést hozza. Ez azonban nem mindig egyszerű.

Azóta is arra biztatok mindenkit, hogy a nehezebb döntést hozza meg, hiszen attól leszünk többek, az visz előre. Lehet, hogy emiatt rosszfiúnak tűnünk az aktuális értékrend szerint, de merjünk önmagunk lenni és kockáztatni – mondta Veréb Tamás a magazinnak, és új párjáról is beszélt.

Egy végtelenül türelmes ember, a szó legnemesebb értelmében. Nagy segítség volt ez ahhoz, hogy meg tudjak érkezni abba az állapotba, ahol most vagyok. Olyan ember mellett nem is tudnék élni, aki berak egy kalitkába, és onnan szeretget. Nekem csak úgy megy, ha ő is és én is különálló, teljes személyiségek vagyunk. Nem hiszek abban, hogy két fél találkozik, és abból lesz egy egész. Szerintem az működik, ha két teljes ember – akik mellesleg tök jól érzik magukat a másikkal – együtt halad az úton."

tv2