Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nagyon lefogyott a megverése után Megyeri Csilla - kép

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
Nehéz időszak áll Megyeri Csilla mögött, aki gyanútlanul látogatott ki az idei Campus Fesztiválra, ahol nem is sejtette, hogy milyen szörnyűség történhet vele. Mivel az egykori tévés is debreceni, így olyan ismerősökbe futott bele, akikkel nézeteltérésük tettlegességig fajult, Megyeri súlyos sérüléseket szenvedett a verekedés során. Azóta sem nagyon aktív a közösségi médiában, most mégis kimozdult és meg is mutatta magát a követőinek.
Vágólapra másolva!

Megyeri Csillát nagyon megviselte a történtek, elmondása szerint fél elhagyni otthonát. Eleinte nem nagyon beszélt az eseményekről, és csak egy-két fotót mutatott sérüléseiről, melyet egy hosszas bejegyzéséhez mellékelt, melyben leírta, mi történt vele pontosan és hogyan érzi magát.

Az egykori műsorvezetőt két héttel ezelőtt támadta meg egy ismerős férfi, akinek feleségével keveredett szóváltásba Megyeri Csilla. Az információk alapján Megyeri és a bántalmazója ismerik egymást, régen jó kapcsolatot ápoltak, hiszen Megyeri egyik barátnőjének a volt férjéről van szó. A tévés már megtette a feljelentést az ügyben és a későbbiek során is tervez foglalkozni a témával, ugyanis más bántalmazott nőknek szeretne segíteni.

Megyeri a történtek után visszafogottan posztolt, nem nagyon osztott meg magáról információkat, most úgy tűnik, hogy kezdi feldolgozni a történteket, ugyanis párjával, Zsolttal egy esküvőre látogattak el, ahonnan két közös képet mutattak magukról.

A fotók alatt többen is aggódva jegyezték meg, hogy az egykori műsorvezető látványosan lefogyott és remélik, hogy jobban van a történtek után. A kommentelőknek Megyeri úgy reagált, hogy nem bánja, hogy leadott egy pár kiló felesleget, bár nagyon súlyos árat fizetett érte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről