Szexi fotókkal próbálkoznak a nők Krausz Gábornál

Krausz Gábor, Séfek séfe
Vágólapra másolva!
Krausz Gábornál sok nő próbálkozik, de a séf egyelőre nem akar fejest ugrani egy újabb kapcsolatba. Egy ismerőse mesélt arról, hogy miként érzi magát a Tóth Gabival való szakítás után.
Vágólapra másolva!

Mióta Tóth Gabival szakítottak, Krausz Gábor rengeteg üzenetet kapott olyan nőktől, akik szívesen megvigasztalnák, többen szexi fotókat is küldtek neki – árulta el egy ismerőse.

"Azt kell mondjam, jót tesz neki a felé irányuló érdeklődés. Ez nem meglepő, hiszen egy férfit is ugyanúgy meg tud viselni, ha kiderül, a volt párja mást talált magának, ráadásul már a házasságuk során. Ezért persze eleinte Gábor is maga alatt volt, de a barátok és a műsor (a Dancing with the Stars – a szerk.) segítettek neki túllendülni ezen.

Nem is beszélve arról, hogy a nőktől érkező visszaigazolás is adott neki egy nagyobb löketet" – mondta az informátor a Blikknek.

Krausz Gábor a Séfek séfében Forrás: TV2

Hozzátette, Krausz egyelőre nem nyitott új kapcsolatra, de azért tett már ő is lépéseket. "Ez azonban nem jelenti azt, hogy itt-ott ne flörtölhetne egy kicsit, hiszen ő is férfi, a hiúságát pedig valósággal legyezgeti a sok bátorító üzenet, illetve, hogy mennyien szeretnének megismerkedni vele" – magyarázta.

de – sajnos – nincs időm mindet elolvasni. Teljes erőbedobással készülünk Annával a szombati élő show-ra, főleg, amióta tudjuk, hogy mi táncolunk először. Remélem, tetszik majd a táncunk, és nemcsak üzenetek, hanem szavazatok is érkeznek, mert szeretnénk versenyben maradni" – reagált maga Krausz.