Bomba formában a születésnapos Völgyesi Gabi

Völgyesi Gabi
Vágólapra másolva!
Völgyesi Gabi január 23-án lesz 47 éves, de nem foglalkozik az öregedéssel. A Unique énekesnője nagyon jól érzi magát a bőrében, tanul, sportol, gondoskodik a családjáról és nem utolsósorban szórakoztatja a közönséget.
Vágólapra másolva!

Völgyesi Gabit nem foglalkoztatja az öregedés.

Jól vagyok, és teszem a dolgom. Jól érzem magam a bőrömben, vannak jó és rossz napok, élvezem a kihívásokat. Ha a gyerekeim fordulnak hozzám egy problémával, vagy ha a mindennapokban akad megoldandó feladat... Mindenre gombot kell varrni" – mondta a Unique énekesnője, aki igyekszik magára is odafigyelni. "A fizikai jóllétem is fontos. Az utóbbi hetekben kevesebb időm volt eljárni futni, mert a fiúknak téli szünete volt. Imádom a családom, de a szünet alatt is jó volt kimenni kicsit, kikapcsolt. Most elkezdtem visszaállni, és az edzést is szeretném visszahozni az életembe. Évek óta járok változó rendszerességgel. Azon vagyok, hogy a nyolcvanas éveimben is fel tudjak még állni, aktív maradjak, ehhez pedig elengedhetetlen a sport" – árulta el Völgyesi Gabi, aki 25 éve van együtt párjával, Ádámmal.

A bőrgyógyászom sokat segít, hogy szép legyen a bőröm, de elsősorban nem a külsőségek miatt érzem jól magam. Sokkal többet számít a lelki és fizikai szabadság. Szabad és magabiztos vagyok, ezáltal azt érzem, hogy enyém a világ. Ha valamit tanácsolnom kéne a huszonéves énemnek, az biztosan az lenne, hogy nem szabad hagyni, hogy elbizonytalanítson a világ. Szeptemberben elmentem szakjogász képzésre. Nekem ez is szabadságot ad, fontos az önmegvalósítás. Azt tanulhatom, amit szeretek. Jó kibontakozni, és ezt nem a családom rovására teszem, szükségem van a lelki egyensúlyra. Eközben a Unique-kal az áprilisi nagykoncertünkre készülünk, és új album is várható idén" – magyarázta a Blikknek.