Kitálalt a válása valódi okairól Sofía Vergara

The 8 Most Expensive Afterparties Thrown By Celebrities, buli, bulizás, party, afterparty, 2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Dinner
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: (L-R) Joe Manganiello and Sofía Vergara attend the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Emma McIntyre /VF20/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az 51 éves szexi latin színésznő és férje, Joe Manganiello tavaly nyáron jelentették be, hogy hét év házasság után döntöttek a válás mellett, de az okokról akkor többet nem beszéltek. Valódi álompárnak számítottak, ezért sokakat meglepett a válásuk híre. Közelményükben akkor kérték, hogy mindenki tartsa tiszteletben, hogy az okokat nem szeretnék részletezni, most azonban Sofía Vergara úgy döntött, hogy elárulja, miért ért véget a házasságuk.
Vágólapra másolva!

Nehéz időszak áll Sofía Vergara mögött, ugyanis nehéz döntést kellett megoznia férjével, Joe Manganiellóval, akivel hosszú ideje alkottak egy párt. Majd nemrég beperelték őt legújabb sorozata, a Griselda miatt, melynek premierjét is megpróbálják megakadályozni egy jelenleg zajló perben a történetet ihlető Griselda Blanco örökösei.

Sofía Vergara Griselda Blanco szerepében Forrás: Netflix

Az 51 éves színésznő, bár évtizedeket letagadhatna korából, most elárulta, hogy épp életkora állt a boldogsága útjába, ugyanis férjével a gyerekkérdésben nem tudtak megegyezni.

Ő gyerekeket akart, én pedig nem akartam öreg anyuka lenni. Úgy érzem, ez nem fair a babával szemben. Tisztelem, aki ezt csinálja, de ez már nem nekem való" - vallotta be csalódottan Vergara, akitől volt férje, Joe Manganiello négy évvel volt fiatalabb, és bár nagyon szerették egymást, a családalapítás kérdésében nem tudtak megegyezni.

Szóval, ha majd eljön számára a szerelem, akkor majd ő jön a saját gyerekeivel. Én már lassan menopauzában vagyok, és ez a dolgok természetes rendje. Ha a fiam majd apa lesz, áthozza a gyereket egy időre, én pedig visszaadom és utána folytatom az életemet tovább, ezt így kell tennem" - idézi az Entertainment Tonight a színésznőt, aki viszont szakmailag most nagyon a helyén érzi magát akkor is, ha magánélete teljesen felfordult.

51 évesen is gyönyörű a színésznő, aki a korkülönbség miatt vált el férjétől Forrás: AFP/Frederic J. Brown