Magyar énekes lett a világ egyik legjobb Elvis-imitátora

Lantos Gábor a színpadon
Vágólapra másolva!
Lantos Gábor egyedüli magyarként vehetett részt egy meghívásos világversenyen, ahol Elvis Presley legjobb utánzóját keresték.
Vágólapra másolva!

Harminchét angol, amerikai, holland és osztrák énekes mellett egyedüli magyarként a marcali születésű személyi edző, Lantos Gábor is részt vett az Elvis-imitátorok birminghami versenyén.

Lantos Gábor a színpadon Forrás: Instagram/Lantos Gábor

A magyar énekest az után hívták meg az eseményre, hogy megnyerte az Elvis-fesztivált a németországi Bad Nauheimben (ahol Elvis Presley katonáskodott): "Fantasztikus érzés volt a színpadon állni, ennél pedig már csak az volt felemelőbb, amikor

Erre a megmérettetésre külsősként nincs lehetőség nevezni, csak előzetes meghívás alapján lehet bejutni" – mesélte Lantos a Borsnak.

"A zsűri az énektudás mellett azt is nézte, hogy a kosztüm és a kinézet mennyire hasonlít az eredetihez, és természetesen figyelték a mozgást is. Sajnos nem kerültem be az első három helyezett közé, ennek ellenére nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy olyan megmérettetésen vehettem részt, amilyenen magyar ember idáig még soha" – mondta Lantos, aki a verseny keretében három napig énekelt Elvis-slágereket a brit közönségnek.