Kiderült, ki lett a legszexibb magyar nő

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
A minap olvasók döntöttek arról, hogy melyik hazai női híresség a legszexibb. Az eredményt pedig kimagaslóan megnyerte egy énekesnő.
Vágólapra másolva!

A Tények.hu nemrég szavazást indított az olvasók körében, ugyanis arra voltak kíváncsiak, hogy szerintük ki hazánk legszexibb női híressége.

Az általuk megnevezett nők Tóth Andi, Sári Évi, Barta Sylvia, Kiss Daniella, Demcsák Zsuzsa, Bódi Sylvi, Szandi és Köllő Babett voltak. Azonban a fent említett nevekkel nem szerettek volna irányt mutatni vagy a szavazás kimenetelét befolyásolni, így lehetőséget biztosítottak arra is, hogy maguk az olvasók adják meg a számukra legszexibb nő nevét.

Miután a szavazatokat összesítették, kiderült, hogy Tóth Andi kimagasló eredményt ért el a mezőnyben. Őt Köllő Babett, Sári Évi, Barta Sylvia, Bódi Sylvi, Kiss Daniella, Demcsák Zsuzsa majd Szandi követte.

A Tények.hu azt írja, hogy a voksolók többek között Mikes Annát, Lissák Laurát, Gelencsér Timit, Ördög Nórát és Lékai-Kiss Ramónát is megemlítették, akik szintén számos szavazatot kaptak.