Újabb furcsa fordulat Brad Pitt és Angelina Jolie botrányos perében

Vágólapra másolva!
Állítólag a színész már nem törekszik közös gyermekfelügyeletre.
Vágólapra másolva!

Pitt és Jolie 2003-ban jöttek össze, de csak 2014-ben házasodtak, majd 2016-ban már be is adták a válókeresetet. A válás kapcsán szinte minden kérdésben összevesztek, és nem voltak hajlandóak könnyen lemondani semmiről a másik javára. A világhírű hollywoodi páros évek óta tartó, elkeseredett válási csatája azonban - úgy tűnik - a végéhez közeledik. Sajtóhírek szerint Brad Pitt állítólag már nem harcol a közös gyermekfelügyeletért.

Brad Pitt
Brad Pitt                Fotó: AFP

A színész eredetileg azt akarta, hogy az idő fele részében vele legyenek a gyerekek, de a Daily Mail szerint egy bennfentes arról beszélt, hogy Pitt már nem harcol ezért. Ebben az is közrejátszik, hogy a gyerekek egyre nagyobbak, lassan felnőttkorúak. Az idősebb gyerekek (Maddox 22 éves, Pax 20, Zahara 19 éves) pedig nincsenek jó viszonyban Brad Pittel. 

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Fotó: AFP

Különösen Paxszal rossz a viszonya. "Boldog apák napját ennek a világklasszis s*ggfejnek! Újra és újra és újra bebizonyítod, hogy egy szörnyű és aljas ember vagy. Semmi figyelmet vagy empátiát nem mutatsz a négy legkisebb gyereked iránt, akik reszketnek a félelemtől, ha a közelükben vagy. Soha nem fogod megérteni azt a kárt, amit a családomnak okoztál, mert képtelen vagy rá. A hozzám legközelebb állók életét állandó pokollá tetted. Mondhatsz magadnak és a világnak bármit, amit csak akarsz, de az igazságra egy nap fény derül. Szóval boldog apák napját, te kib*szott szörnyű emberi lény!" – írta nemrég Pax egy csoportban Brad Pitt képe mellé.