Mutatjuk, hogyan szidják az emberek Berki Mazsi gazdag barátját

Berki Mazsi
Fotó: Instagram/Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Sokan megbotránkoztak Berki Mazsi új videóján, amelyet legújabb luxusnyaralásáról mutatott.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi pár hete már nyilvánosan is megjelent egy gálán gazdag barátjával, Zoltánnal, akit a közösségi médiában sem rejteget tovább:  a luxusnyaralásaikról készült felvételeken a férfi is fel-feltűnik.

A pár legutóbb Thaiföldről jelentkezett, ahol mentett elefántokat etettek és mosdattak – a kommentelőket azonban láthatóan jobban érdekelték Zoltán megnyilvánulásai, a stílusát ugyanis sokan kifogásolták.

"Ritka tapló egy »férfi«, le is rúgnám", "Talajgyökér embered van... ruppót nem ér a csávó", illetve "Nagy suttyó a manus!" – szóltak hozzá páran, de finomabb stílusban is többen megfogalmazták ugyanezt. "Sajnos valóban hagy bőven kívánnivalót maga után az úriember stílusa és ahogy megnyilvánul" – írta másvalaki, de a Ripost is idézett még néhány kommentet. 

A hozzászólóknak szemet szúrhatott többek között, hogy Zoltán még az elefántoknak szánt eleséget sem tudta felvágni anélkül, hogy ne szúrt volna oda Mazsinak: "Gyorsabban csinálom, mint te? Hát látszik, ki a jobb a konyhában, öcsém" – viccelődött.