Kósa L. Adolf gyerekei még soha nem találkoztak egymással

Vágólapra másolva!
A legkisebb fia 11 éves.
Vágólapra másolva!

Kósa L. Adolf a kilencvenes évek nagy televíziós sztárja volt, tévéműsort vezetett, ügyvédként is dolgozott, és még rádióműsorai is voltak. Aztán a népszerűsége csúcsán váratlanul, egyszer csak hátat fordított a médiának, majd sikeres üzletember vált belőle. A rengeteg munkája miatt viszont alig látta a fiait. 

Az első két fiam kapcsán nagyon elszúrtam a dolgot: sosem találkoztunk, mert még aludtak, mikor elmentem, és már aludtak, mikor hazaértem. Nagyjából így alakult közös létezésünk első néhány éve, aztán később meg nem éltünk együtt, így nem tudtam ezt korrigálni. 

Azt mondtam magamnak, ha lesz még egy gyerekem, akkor ugyanúgy fogok eljárni, ahogy az édesanyák szoktak ilyen helyzetben, hogy nincs munka, otthon vannak, és a gyerekkel töltik az időt. Az anyja mellett én is ott voltam Nimród mellett a születésétől kezdve" - mondta az egykori tévés, aki kisfia óvodáskoráig a nap minden percét vele töltötte.

Az első feleségétől, Fonyó Barbara opera-énekesnő-színésznőtől elvált, és az abból a házasságból született fiait azóta sem látta. Olyannyira nem, hogy a mára már felnőtt fiúk még soha nem találkoztak az apjuk második házasságából született fiával, a most 11 éves Nimróddal.

Ennél szomorúbb dolog kevés van az életemben, de a fiaim még nem találkoztak. Ez nagyon szomorú, mert kölcsönösen nagyon sokat veszítenek. A kisfiam részéről nem lenne akadálya a dolognak, de van egyfajta ellenállás az egyik oldalon.

Bár nagyon fáj a dolog, de belehalni, beledögleni nem vagyok hajlandó” – vallotta be őszintén a Kiskegyednek Kósa L. Adolf.

Húsz év után tért vissza a képernyőre

A tévés nagyon sok időt kihagyott, 20 év után, 2023-ban a feleségével együtt vállalt szereplést a TV2-es Párharc című műsorban. 

Kósa-Ladvánszki Rita először bukkant fel a képernyőn, a játékban nagyon jól érezte magát. Akkoriban a közösségi oldalán mutatott pár fotót arról, hogy rúdtáncban is jártas, itt megnézheti, hogy pörög a rúdon.