Jennifer Lopez már Ben Affleck nélkül nézeget házakat

Jennifer Lopez és Ben Affleck így érkeztek meg a 2024-es Golden Globe-gálára
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Egyre több jel mutat arra, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával nincs minden rendben, az énekesnő már pár ingatlant is megnézett egyedül.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopezt szokatlan helyzetben látták Los Angeles-i riporterek, az énekesnő ugyanis Beverly Hillsben nézett meg pár házat – de nem a férjével, Ben Affleckkel, hanem régi producertársa, Elaine Goldsmith-Thomas társaságában, akivel többek között olyan filmeket készítettek együtt, mint az Álommeló, A Wall Street pillangói, az Ásó, kapa, géppisztoly vagy az Anya.

Elképzelhető persze, hogy egy újabb közös produkcióhoz kerestek helyszínt (bár ilyesmire valószínűleg vannak külön embereik), netán Jennifer Lopez csak a kolléganőjének segített ingatlant találni – de az is lehet, hogy pont fordítva volt, és az énekesnő keres új házat annak ellenére, hogy Ben Affleckkel tavaly 60 millió dollárért vásároltak közös otthont.

Mi történt az álompárral?

Hollywoodban ugyanis tartja magát a pletyka, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága válságban van. A pár egyik közeli ismerőse nemrég úgy nyilatkozott, hogy Lopez és Affleck egyre többet veszekednek, ráadásul amíg a férfi Los Angelesben forgat, addig Lopez New Yorkban dolgozik, ami rengeteg feszültséget okoz kettőjük között. 

Jennifer Lopez ennek megfelelően alig egy hete a sztárvilág nagy eseményén, a MET-gálán is egyedül jelent meg New Yorkban, érdekes viszont, hogy Los Angelesbe visszatérve sem Affleckkel csinált programot, hanem egyből Goldsmith-Thomasszal ment házakat nézni.

Ha házasok akarnak maradni, mindkettőjüknek változtatniuk kell a viselkedésükön.

Jennifer látszatvilágban él, és az emberek már nem veszik be a színjátékot. Csalónak és nárcisztikusnak tartják, és olyasvalakinek, aki nem érzékeli a körülötte lévő valós világot" – mondta a kapcsolatukról nyilatkozó informátor.

"Jennifer nagyon rosszul viseli, hogy távol van Bentől, így nem kapja meg tőle azt a figyelmet, amire vágyik. A csodának határozottan vége van" – magyarázta a bennfentes.

Hogy indult a kapcsolatuk?

Jennifer Lopez és Ben Affleck először a kétezres évek elején alkottak egy párt, azonban eljegyzésüket 2003-ban felbontották, majd 2004-ben szakítottak is. Eltelt közel 20 év, miközben mindketten voltak mással is házasok – 2021-ben azonban bejelentették, hogy ismét egymásra találtak, a következő év nyarán pedig már össze is házasodtak.