Valami történt Dua Lipával: felismerhetetlen! - fotók

Dua Lipa
Vágólapra másolva!
Szinte már követhetetlen, hogy éppen hogy néz ki Dua Lipa, aki az elmúlt időszakban számtalanszor változtatta meg külsejét. Egy ideig vörösre festette haját, de úgy tűnik, ezt is megunta, most egy sokkal merészebb változtatást talált ki magának.
Vágólapra másolva!

Újabb fotókkal sokkolta követőit Dua Lipa, aki az elmúlt időszakban számtalanszor változtatta meg a megjelenését. Legutóbb, amikor vörös hajszínre váltott, minden addigi képét letörölte a közösségi oldaláról, és egy új fotóval jelentette be a változást, valószínűleg azt szimbolizálva, hogy egy új szakaszhoz ért a karrierjében és az életében is.

Lipát már lehetett látni rövid hajjal, hosszú hajjal, színe volt fekete, barna, vörös is, sőt az Argylle: A szuperkém című akcióvígjátékban rövid szőke parókában játszotta a csábító bérgyilkosnő szerepét Henry Cavill oldalán. Úgy tűnik, hogy megtetszett neki ez a külső, ugyanis legújabb fotóin szőke hajjal sokkolja a követőit. Ám nemcsak a haját, de szemöldökét is kiszőkítették, amit már nem először próbál ki az énekesnő. 

A háromszoros Grammy-díjas koszovói-albán származású angol énekesnő most egy magazin kedvéért vállalta az extrém fotózást, ahol kócos szőke hajjal, szakadt ruhákban és szőkített szemöldökkel pózolt a kamerának. A 28 éves Dua Lipa azért hozta a szokásos formáját, és elég szexi fotókat készítettek róla, természetesen tangás fenekéről is készült több felvétel is.

A képek között lapozhat:

A szőke hajon túl a szőkített szemöldök teszi extrémmé az énekesnő megjelenését, bár nem tudni, hogy ezt a stílust csak a fotózás kedvéért vállalta, vagy mostantól így számíthatnak rá a rajongók a koncertjein is. A szőkített szemöldök abszurd trendje a tavalyi évben terjedt el leginkább, és úgy tűnik, hogy hiába nagyon megosztó ez a stílus, nem tűnik el a divatvilágból.

Elsősorban a nagy divatházak és a sztárok hozták divatba ezt az abszurd stílust, mely hatalmas népszerűségre tett szert. A TikTokon azóta is terjednek a szőkítésről szóló oktatóanyagok, melyek hatalmas megtekintéseket generáltak az oldalon. A sztárvilágban elsőként Kim Kardashian és húga, Kendall Jenner élt ezzel a módszerrel, hazánkban Szabó Zsófi sokkolta először követőit, amikor szemöldök nélküli képeket posztolt magáról, de Dua Lipa sem először él ezzel a megoldással.