Izgalmas újításokkal jön az Egynyári Kaland 3. évada

Vágólapra másolva!
Május 26-án új epizódokkal tér vissza a képernyőre az Egynyári kaland. A sorozatot szombat esténként 19.30-tól láthatják.
Vágólapra másolva!

A harmadik évad története egy újabb nyár alatt játszódik, azonban az események fő helyszíne ezúttal nem a Balaton környéke, hanem a reménytelenül forró Budapest.

Az egyetemi vizsgaidőszaknak vége, megkezdődött a szünidő, amit ki-ki vérmérséklete vagy anyagi szükséglete szerint tölt. Ez a nyár már nem csak az önfeledt szórakozásról szól a fiatalok számára, belekóstolnak a felnőtt élet nehézségeibe, munkavállalásba, kapcsolati buktatókba.

A hat, egyenként 52 perces epizódból álló sorozat részei összefüggő történetet alkotnak. Mind a hat főszereplő bír egy saját, egész évadon átívelő sztorival, amelynek során szembesül valamilyen konfliktussal, ami cselekvésre, változásra sarkallja, a néző pedig izgulhat, hogy a vajon sikerül-e megoldást találnia a problémára. Ezek a sztorik időnként összekapcsolódnak, keresztezik, befolyásolják egymást. Az átívelő történetek mellett megjelennek minisztorik is, amelyek az adott epizódon belül le is zárulnak. Ezeknek a drámai töltésük kisebb, inkább humorosak, a felhőtlen szórakoztatást szolgálják, hiszen a romantikus szálak mellett természetesen a humor is fontos eleme marad a sorozatnak.

A harmadik évad vizuális stílusát az előző két évaddal ellentétben az amerikai függetlenfilmes romantikus komédiák világához lehetne hasonlítani. A kézikamerás, szinte már dokumentarista részleteket vegyíti a stilizált, statikus beállításokkal. Az a cél, amit az indie romcomok is maradéktalanul teljesítenek: igazi érzést adni, és közben szórakoztatni.

Forrás: Piti Marcell

Az új részekben viszontlátjuk Zsófit (Schmidt Sára) és Bencét (Rubóczki Márkó), akik a szakításuk óta nem beszéltek egymással, ám anélkül, hogy tudnának róla, útjaik minduntalan keresztezik egymást. Bence továbbra is a vendéglátóiparban próbál boldogulni, Zsófi gyakornokként helyezkedik el egy építészeti stúdiónál. Eltökélten szeretne teljesen a karrierjére koncentrálni, de rögtön az első napján belezúg jóképű, ambiciózus hipszter kollégájába, Dávidba (Szalay Bence).

Forrás: Piti Marcell

Levi (Király Dániel) a Dórával való szakítása óta magánéleti válságban van, amiből lakótársa, a zenész Ákos (Fehér Balázs Benő) próbálja kizökkenteni. A két srác nagyon eltérő nézeteket vall a nőkkel kapcsolatban: Levi a minőségben, Ákos pedig a mennyiségben hisz. A helyzetet bonyolítja a közös albérletbe beköltöző Luca (Walters Lili), aki nagy reményekkel érkezik a fővárosba. A társaság életét felforgatja a hír, hogy barátjuk, Gábor (Héricz Patrik) az esküvőjét tervezi…

Forrás: Piti Marcell

A csapathoz csatlakozik a szexi Enikő (Piti Emőke), Zsófi minden szabályra fittyet hányó kollégája. Ő Zsófival ellentétben nem igazán tudja még, mihez szeretne kezdeni az életével – már három egyetemet hagyott ott, az építész stúdiót is csak pénzkereseti lehetőségnek tekinti.

Forrás: Piti Marcell

Az új szériában Járai Máté, Mészáros Máté, Pelsőczy Réka, Bajor Lili, Kiss Diána Magdolna, Gazsó György, Nagypál Gábor, Mihályfi Balázs és visszatérő szereplőként Bánovits Vivianne is látható. Az írócsapat Szabó Borbálával és Bárány Mártonnal bővült, vezető író és vezető rendező Zomborácz Virág, társrendező Akar Péter, producerei Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya.

https://www.facebook.com/Egynyarikaland/