Óriási fogyókúra akció

Vágólapra másolva!
Közös fogyókúrás akciót hirdetett a Diéta és Fitnesz magazin és a Lifenetwork televíziós csatorna. Öt szerencsés heteken belül karcsú lehet.
Vágólapra másolva!

Felhívásunkra több százan jelentkeztek, akikből kiválasztottunk öt szerencsést, hogy egy hat hetes kúra során vehessék fel a versenyt a fölös kilókkal. Fogyókúrázóink öt különböző módszerrel vágnak neki a zsírpárnák eltüntetésének, de sok múlik a hölgyek kitartásán, eltökéltségén is.


Hogy melyik módszer a leghatékonyabb, és melyik jelentkező a legelszántabb a szigorú táplálkozási és életmódbeli szabályok betartásában, arról a Diéta és Fitnesz hasábjain illetve a televízió képernyője előtt is meggyőződhetnek.


Ismerkedj meg a fogyókúrás módszerekkel és elszánt résztvevőinkkel!


Fat Free Életmód program >>

Fülakupunktúra >>

Turbó-diéta >>

Hypoxi-Trainer gépi fogyasztókezelés >>

Gabi szépségszalon alakformáló kezelés >>


Kövesd a fogyókúra vetélkedő alakulását!


Eddigi cikkeink, videóink:


Fogyókúra varázskütyükkel

A LIFE Network fogyókúrás akciójának keretében Eszter a Gabi szépségszalon fogyasztó kezelésének jótékony hatásait élvezheti hat héten keresztül. Az elmúlt két hétben derék-, csípő- és mellbőségéből összesen húsz centi ment le az eredeti méreteihez képest.



Turbó Reni 2.0


Igazi csata alakult ki a LIFE Magazin fogyi versenyében. Immár egy hónapja indult az akció, és Reni vezet. 96 kilóról két hét alatt 89 kilóra fogyott a fehérjeturmix segítségével. Ezt követően két hét szünetet kellett tartania, de ennek most vége.

Alakformáló kezelés és inkvizíció

Így fogy Gellér Eszter, aki a Gabi Szépségszalon alakformáló kezelését próbálhatja ki a LIFE Magazin hat hetes fogyókúrás akciójában. És hogy mit szeretne? Húsz kilóval, avagy két mérettel kevesebbet. Bevallása szerint, ha le van írva pontosan hogy mit kell tennie a szent cél érdekében, akkor kitartóan végigcsinálja, ezért hát Eszter a számára ideális fogyókúrás módszerrel próbálkozhat.

Fogyi verseny: Barbi, a kitartó

Pajzsmirigy rendellenesség miatt hízott meg a néhány éve 52 kilogrammos Huli Barbara, a Life Magazin és a Diéta&Fitness közös fogyókúra-akciójának egyik szerencsés nyertese. Barbi a fat free módszerrel száll szembe a kilókkal.

Az esküvőmre 15 kilót fogyok!

"Az esküvőmig tizenöt kilót akarok fogyni" - ő Zákány Matild, aki a hipoxi-tréninget választotta a LIFE Magazin és a Diéta&Fitnesz közös fogyókúrás akciójában.

Tűszúrással a csábosabb vonalakért

Első szereplőnk, Réka vállalja, hogy összeszurkálják a testét, csak azért, hogy a nyár végére csúcsformában legyen.


Fogyi verseny, csak érted

Sorsok. Kilók. Remények. Fogyókúrás akciót hirdettünk és jelentjük, óriási levéláradat érkezett. Több mint kétszázan jelentkeztek, akik közül - ezúton is nagyon sajnáljuk - de csak ötöt választottunk.