Jordánia lesz az Utazás 2005 díszvendége

Vágólapra másolva!
Idén március 17-20-ig ismét megrendezik a Hungexpo vásárterületén az Utazás kiállítást. Idén 34 ország kiállítói jelennek meg a vásáron, a díszvendég Jordánia, a hazai kiállítók közül pedig Békés megye lesz.
Vágólapra másolva!

A külföldi kiállítók között olyan egzotikus országok is megjelennek standjaikkal, mint Argentína, Brazília, Peru és Uruguay. A Hungexpo Rt. a cunami által sújtott ázsiai országoknak térítésmentesen biztosított helyet, így a kiállítók között lesz India és Thaiföld is.

Az utazási ajánlatok mellett a lovaglást és lovaséletet kedvelők is a tavalyinál gazdagabb programokból választhatnak, lesznek lovas kaszkadőrök, íjászbemutató, díjlovas-bemutató és több tucat hazai lovaspanzió, lovarda kínálja programjait az érdeklődőknek.

A tavalyi sikerre való tekintettel idén is megrendezik a Gasztrorandevú nevű bemutatót, ahol ezúttal nem csak szakácsok és borszakértők, hanem cukrászok is összemérik tudásukat. A kiállítással egy időben rendezi meg a Hungexpo Rt. a Karát nemzetközi ékszer-, drágakő-, óra-szakkiállítást és vásárt, amely az Utazás 2005 kiállításra érvényes közös jeggyel látogatható.

Az Utazás 2005 kiállítás idei díszvendége Jordánia és Békés megye lesz, amelyek kiemelt szerepükhöz méltóan - impozáns standdal, gazdag kulturális és művészeti kínálattal - jelennek majd meg a vásáron. A vásár első napján a szakmai érdeklődők tekinthetik meg a standokat, március 18. és 20. között pedig a nagyközönség válthat belépőt.