Tömegbunyó miatt fordult vissza a repülő

Vágólapra másolva!
Ökölcsapással tett pontot sikertelen udvarlásának végére egy orosz férfi egy légiúton, mire olyan verekedés tört ki a gépen, hogy a pilóta végül visszafordította a repülőt.
Vágólapra másolva!

A járat Szentpétervárról fuvarozott - volna - törökországi nyaralásra egy turistacsoportot. Ennek volt része egy baráti társaság, amely a vámmentes boltban jó néhány üveg alkoholt vásárolt és alaposan felöntött a garatra. A mulatozás a repülőgépen is folytatódott, és az egyik fékevesztett legény csapni próbálta a szelet egy szemrevaló utastársnőnek. A lány azonban nem reagált, amitől úgy feldühödött fiatalember, hogy ököllel arcul csapta szeme választottját. Erre a lány védelmére kelt a mellette ülő utas, minek nyomán hatalmas verekedés tört ki a fedélzeten.

A kedélyek nem csillapodtak a légiutas-kísérők és a kapitány többszöri figyelmeztetésének ellenére sem, ezért végül ugyanoda jutottak, ahonnan elindultak: a pulkovói repülőtérre.

A rendőrség őrizetbe vett három férfit és eljárást indított ellenük. A légitársaság feljelentést tett a garázda utasok ellen, és több tízezer dolláros kártérítést követel tőlük a meghiúsult utazásért.