Itt lesheti meg a hollywoodi sztárokat nyaralás közben!

Vágólapra másolva!
A hotels.com szálláskereső portál készített egy összeállítást azokról a fényűző luxusszállodákról és nyaralóhelyekről, ahol Londontól Jamaicáig nagy eséllyel belefuthatunk egy-egy hollywoodi világsztárba.
Vágólapra másolva!

Chateau Marmont - Los Angeles
Ez a történelmi hotel a Sunset Boulvardon valóságos mekkája a híres és gazdag embereknek. 1927-ben épült, azóta rengeteg művész, író, forgatókönyvíró kapott ihletet itt a munkájához, többek közt Hunter S. Thompson, Tim Burton vagy Sofia Coppola. De megfordult itt a közelmúltban Emma Roberts, Justin Timberlake és Kirsten Dunst is.
Bővebb információk a hotelről itt.

Forrás: [origo]

Metropolitan Hotel - London
Kortárs, elegáns és fantasztikus kilátást nyújt a Hyde Parkra - röviden így lehetne jellemezni a Metropolitan Hotelt Londonban, ahol rendszeresen megfordulnak olyan világsztárok, mint Madonna, Johnny Depp, Tom Hanks vagy Cameron Diaz. A vendégek a sztárok meglesésén túl kipróbálhatják a Michelin-csillagos étterem, a Nobu különleges fogásait, majd kikapcsolódhatnak egy koktél mellett a hotel exkluzív bárjában.

Soho Grand Hotel - New York
A Soho Grand Hotel Manhattan egyik legelegánsabb részén található, és itt sem jelent meglepetést egy-egy világsztár felbukkanása. Lindsay Lohan, Heidi Klum vagy Sarah Jessica Parker is megfordult már ebben a kedvelt luxusszállodában. A vendégek élvezhetik a világszínvonalú kiszolgálást a hotel privát szalonjában, és még arra is van lehetőségük, hogy örökbe fogadjanak egy aranyhalat.

Geejam - Jamaica
A Port Antonióhoz közeli San-San-ban varázslatos környezetben fekvő luxusszálloda sokak kedvelt nyaralóhelyének számít. Az olyan ismert színésznőktől kezdve, mint Sharon Stone vagy Grace Jones az énekesnő Gwen Stefaniig és Björkig bezárólag sokan járnak ide kikapcsolódni. Érkezéskor a vendégek kapnak egy mobiltelefont, amelyen keresztül bármikor leadhatják kívánságaikat a szálloda felé. Emellett élvezhetik a magán tengerpart nyújtotta kényelmet és a legkorszerűbb technológiákat, amelyek mind hozzásegítenek a tökéletes luxusnyaralás élményéhez. A Geejam ultramodern stúdiójának köszönhetően vannak olyan sztárok is, akik dolgozni jönnek ide.

Forrás: AFP/Hemis.fr
Port Antonio lenyűgözően szép

Bacara Resort & Spa - Santa Barbara
Santa Barbarától éppen északra találjuk ezt a spanyolos hangulatú luxusnyaralóhelyet, amely közvetlenül a tengerpart mellett fekszik. A hollywoodi sztárok közül megfordult már itt többek közt Fergie, Josh Duhamel és Jennie Garth is. Ebben a fantasztikus üdülőparadicsomban tucatnyi szabadidős és sportos tevékenység közül lehet válogatni: van például négy kivilágított teniszpálya, három végtelen medence, wellness központ és világszínvonalú golfpálya is.

The Little Nell - Aspen
A The Little Nell egyike a sztároktól hemzsegő hoteleknek Aspenben. Nem véletlen, hiszen Aspen köztudottan télen és nyáron is a hírességek egyik kedvelt pihenőhelye. Ebben a hotelben olyan hollywoodi hírességek tették már tiszteletüket, mint Jack Nicholson, Mariah Carey vagy Kate Hudson. Egy intim hangulatú hotelről van szó, amely olyan egyedülálló szolgáltatásokat nyújt, mint tesztvezetés Audival vagy a helikopteres síelés. A legfinomabb ételekről Aspen egyik legjobb étterme, a Montagna gondoskodik, és az italválaszték sem akármilyen: a hotel borospincéjében 20 ezer palack található.