Bikinis táncosnők miatt büntettek egy légitársaságot

Vágólapra másolva!
A VietJetAir társaságot pénzbüntetéssel sújtotta a vietnámi légügyi hatóság, miután engedély nélkül rendeztek táncbemutatót egyik gépük  fedélzeten.  
Vágólapra másolva!

A fapados légitársaság azért állt elő ezzel a szokatlan showműsorral, mert így akarta megünnepelni első járatát Ho Chi Minh és a turisták által kedvelt Nha Trang között. A három perces előadást - a férfi utasok legnagyobb örömére - helyi szépségek mutatták be, méghozzá hawaii stílusú táncöltözetben és bikinifelsőben.

"Ez volt az első járatunk egy üdülővárosba, innen jött az ötlet, hogy boldoggá tegyük az utasainkat egy ilyen fellépéssel" - nyilatkozta a VietJetAir egyik munkatársa. Igaz, a légitársaságnak nem volt engedélye efféle szórakoztató programhoz, ezért kénytelen lesz kifizetni az 1000 dolláros büntetést.

"Most fordult elő először hogy egy társaság bikinis táncelőadást szervezett egy vietnámi járaton. Előzetesen be kellett volna jelenteniük nálunk az eseményt, amit nem tettek meg" - mondta a büntetés kapcsán a légügyi hatóság főellenőre.