Ez a világ legdrágább hajókabinja

Vágólapra másolva!
A legtöbb tengerjáró hajó büszkélkedhet luxuskabinokkal, mely olyan extrákat tartalmaz, amire nem is mernénk gondolni egy utazás során. A Seven Seas Splendor azonban ezt egy új szintre emelte - íme a legdrágább Regent lakosztály a világon.
Vágólapra másolva!

A Regent lakosztály betekintést enged az igazi gazdagság világába: 

átélhetjük, milyen egy igazi luxusnyaralás a legkiválóbb szolgáltatásokkal.

 

 Regent Seven Seas Cruises, hajó
Fotó:  Regent Seven Seas Cruises

Olyan előnyökről beszélünk, mint egy külön komornyik, aki minden kívánságunkat teljesíti, egy autó és sofőr minden kikötőben, hogy stresszmentesen felfedezhessük a környéket, és természetesen egy hatalmas lakosztály hatalmas fürdőszobával, hálószobával, étkezővel és nappalival, valamint három gardróbbal. Ehhez hozzátartozik egy privát bár, szauna, gőzfürdő és jakuzzi a saját wellnessrészlegen felül, hogy igazán pihentető legyen az üdülésünk.

Természetesen, ha ez még nem keltette fel az érdeklődést, hozzá kell tennünk, hogy

eredeti Picasso-festmények díszítik a kabin falait, eredeti Steinway zongora áll az előtérben és a legkényelmesebb fekhely is több mint 72 millió forintba került.

Aztán persze a vendégeknek az egyik legjobb kilátás nyílik az óceánra és a tájra, mivel a lakosztály a hajó orra felett helyezkedik el, és egy 1300 négyzetméteres, körbejárható verandával rendelkezik. A kedvezmények nem csak a lakosztályra korlátozódnak: a foglaló utasok business osztályú repülőjegyet, korlátlan számú parti kirándulást és egy utazás előtti luxusszállodai tartózkodást is kapnak.

 Regent Seven Seas Cruises, hajó
Fotó:  Regent Seven Seas Cruises 

Az átszámolva közel 594 millió forintos jegyet 2027-re lehet foglalni, amely 140 éjszakás világ körüli utat jelent rengeteg megállóval és élmény lehetőséggel gazdagítva. Erre az útra egyébként a legolcsóbb jegy is 35 millió forintnál kezdődik.

Forrás: Mirror