Meztelen valóság a nyaralás alatti szexről

Lehetsz trendi a strandon is! Szuper kiegészítők fürdőruhához
Vágólapra másolva!
A válaszadók felének volt már egyéjszakás kalandja. A magyaroknál csak egy nemzet felelőtlenebb a védekezés terén.
Vágólapra másolva!

Sok vonatkozásban meglepő eredményeket hozott az a felmérés, amelyet a Hostelbookers készített az utazók – a foglalási oldal jellegéből adódóan nyilván fiatalok - párkapcsolati és szexuális szokásairól. A 11 ezernél is több női és férfi válaszából kiderül például, hogy 48 százalékuk szakított már egy utazás során: 37 százalékuk indulás előtt, 17 százalékuk alatta, 46 százalékuk pedig a visszaérkezés után. A válaszadók 16 százaléka vallotta be, hogy megcsalta a párját nyaralása alatt.

A férfiak átlagosabb 3, a nők 2 nemzet lányaival, illetve fiaival feküdtek le eddig. A férfiak szerint a legtüzesebb nők az oroszok, őket követik a lengyelek, a kolumbiaiak, a svédek és a brazilok. A nőknél a férfisorrend ír, ausztrál, brit, olasz és kanadai. A légnehezebb a németekkel, a britekkel és a franciákkal összejönni. A leghűtlenebbek a brazilok, a franciák és a bolgárok.

Nagy a kísérletezőkedv

Az kevésbé meglepő, hogy közel 70 százalék próbálta ki már egy helyivel is a szexet külföldi nyaralása során, 43,5 százaléknál azonban az is előfordult már, hogy egy út során több emberrel lefeküdt (közel 10 százalék ötnél is többel). A hármas felállást 17,5 százalék, a hotelszemélyzetet 17,4 százalék, a szexuális orientációval ellentétes nemet 13,9 százalék próbálta már ki, 17,2 százalék pedig szexuális segédeszközt is vitt magával a nyaralásra.

A felmérésből kiderül, hogy a válaszadók 22 százaléka szexelt már a hostelek többágyas hálószobáiban (dormitory), 4 százalékukat pedig rajta is kapták ezen. Egyéjszakás kalandról a férfiak 52, a nők 41 százaléka számolt be. Ötből egy kaland viszont tartós kapcsolatba fordult.

Az olaszok 80 százaléka használt óvszert a nyaralás alatti szex során, ezzel ők vezetik a listát a görögök, a bolgárok, a portugálok és a brazilok előtt. A magyarok a második legfelelőtlenebb nemzet a biztonságos szexet illetően, csak 18 százalék védekezett. Ennél alacsonyabb arány csak a malajziaiak között fordult elő.

A magyarok nyaralás alatti szexuális szokásairól korábbi cikkünk itt olvasható.