95 ezer forint egy éjszaka a kutyahotelben

Kutyahotel Szingapúrban
A staff member takes a dog for a swim in a bone-shaped pool at the Wagington luxury pet hotel in Singapore on November 4, 2014. The pet hotel opened its doors on November 4, giving pet owners in wealthy Singapore a new option to pamper their furry companions. The hotel, a converted colonial-era bungalow, offers an array of facilities including a bone-shaped swimming pool and an artificial turf garden for pack walks. AFP PHOTO / ROSLAN RAHMAN
Vágólapra másolva!
Masszázs, ínyencmenü és limuzin is jár az ebeknek, de csak ha szelídek.
Vágólapra másolva!

Luxus medence arckezeléssel és masszázzsal, ínyencmenü a szobában és a legjobb ágyak, amelyeket pénzért vásárolni lehet – ezek olyan dolgok, amelyek egy ötcsillagos szállodában magától értetődőek. A szingapúri Wagington szálloda azonban négylábú vendégeknek kínálja ezt a fényűzést.

Forrás: AFP/Roslan Rahman

A kedden nyílt kutyahotelben 27 lakosztály van, és a szobák ára 21 700 forinttól 95 ezer forintig terjed. A tehetős gazdik kedvencei ezért a pénzért minden kényelmet megkapnak.

Forrás: AFP/Roslan Rahman

A műbőrrel borított ágyak bélése emlékszik az állat testalakatára. A menüben igazi ínyencésgeket szolgálnak fel a kenguruhústól a nyúlon át a békáig. A lakosztályokban kristálycsillár és 32 hüvelykes lapos tévé van, amelyen kutyatémájú filmeket nézhet a vendég.

Forrás: AFP/Roslan Rahman

A medencében a kutyák felügyelet mellett úszhatnak, és gyógykezeléseket kaphatnak az aromaterápíától a masszázson és mikropezsgőfürdőn át az iszappakolásig és a pedikűrig. A vendégeket limuzin szállítja otthonukból a szállodába és vissza.

Forrás: AFP/Roslan Rahman

A hotelbe azonban nem juthat be minden négylábú - írja a Daily Mail. Az agresszív kutyákat bebocsátás előtt hangulatteszttel szűrik ki, valamint tetű és bolhaellenőrzésen is átesnek.

Forrás: AFP/Roslan Rahman
Forrás: AFP/Roslan Rahman