Már egy légitársaságot is elért a Star Wars-őrület

star wars repülő
Tokió, 2015. október 20. Az All Nippon Airways (ANA) japán légitársaság által 2015. október 20-án közreadott kép a vállalat egyik Boeing 787 Dreamliner utasszállító gépéről és a Csillagok háborúja című film szereplőinek öltözött utasairól a tokiói Haneda repülőtéren október 17-én. Az ANA az év talán legjobban várt filmje, a Csillagok háborúja: Az ébredő Erő miatt a film legendás asztrorobotjának, R2-D2-nak a festésével látta el az egyik nemzetközi járatán szolgáló Dreamlinert kívül-belül. (MTI/EPA/ANA)
Vágólapra másolva!
Az All Nippon Airways is beszállt a Star Wars-őrületbe. Az alábbi képeken a japán légitársaság egyik Boeing 787 Dreamliner utasszállító gépe látható, amelyet a film legendás robotjának, R2-D2-nak a festésével láttak el. A tokiói Haneda repülőtéren készített fotókon a Csillagok háborúja című film szereplőinek öltözött utasok szerepelnek, készülve Csillagok háborúja: Az ébredő Erő közelgő bemutatójára.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI/EPA/ALL NIPPON AIRWAYS
Forrás: MTI/EPA/ALL NIPPON AIRWAYS
Tokió, 2015. október 20. Az All Nippon Airways (ANA) japán légitársaság által 2015. október 20-án közreadott kép a vállalat egyik Boeing 787 Dreamliner utasszállító gépéről és a Csillagok háborúja című film szereplőinek öltözött utasairól a tokiói Haneda repülőtéren október 17-én. Az ANA az év talán legjobban várt filmje, a Csillagok háborúja: Az ébredő Erő miatt a film legendás asztrorobotjának, R2-D2-nak a festésével látta el az egyik nemzetközi járatán szolgáló Dreamlinert kívül-belül. (MTI/EPA/ANA) Forrás: MTI/EPA/ALL NIPPON AIRWAYS/-------------------
Forrás: MTI/EPA/ALL NIPPON AIRWAYS
Forrás: MTI/EPA/ALL NIPPON AIRWAYS

Szavazzon!

Ön érti ezt az őrületet az új Star Wars-film körül?