Csótány akadt a villájára a repülőgépi menüben

2016.11.18. 11:42

„Az Air India mostantól csótányt szolgál fel vegetáriánus fogásként az AI127-es járatán" – adta hírül a vegetáriánus férfi, aki Chicagóból tartott az indiai Haidarábádba az indiai légitársaság ominózus gépén. Rahul Raghuvanshi, bostoni újságíró a Twitteren tette közzé sokkoló felfedezését.

„A körülöttem ülő utasok teljesen kikészültek. A mellettem ülő srác hányt, amikor meglátta, mi van a tányéromban. Még az egyik légiutas-kísérő is azt mondta, ezek után ő sem tudna egy falatot sem lenyelni a repülőn kínált ételből." – nyilatkozta a Daily Mailnek az utas.

A csótányt legkevésbé a tányéron szeretjük (a kép illusztráció)Forrás: AFP/Ton Koene

Zéró tolerancia csótány ügyben

A csótányos incidens mellett más is utalt arra, hogy a légitársaságnak nem erőssége a higiénia: amikor Raghuvanshi kivette takaróját a lezárt nejlonzsákból, egy hosszú, fekete hajszálat talált rajta.A légitársaság szóvivője, Dhananjay Kumar elmondta, hogy az Air India rendkívül komolyan veszi az esetet, és azonnali vizsgálatot rendel el az ügyben. A beszállító céggel máris felvették a kapcsolatot.

Ezenkívül a repülőtársaság egy másik szóvivője a Twitteren kért elnézést Raghuvanshitól: „Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért. Zéró tolerancia van érvényben ebben a kérdésben. Folynak a kötelező vizsgálatok."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK