Titkok a VillaNaplóból

Vágólapra másolva!
Leó a VillaNaplóban őszintén bevallotta: a látszat ellenére zavarja, hogy társai szerint ő nyújtja a legkevesebb kedvességet a többieknek. Ágicáról is írt. Külön bekezdést szentelt a lánynak. Hm...
Vágólapra másolva!

"A mai nap megint egy szörnyen fantasztikus zenére indult. Nem tudom eldönteni, ez nekünk szól, vagy nincs más cd. Na, mindegy! Állítólag a kedvesség napjára ébredtünk.
Közös reggelit fogyasztottunk el, ami elég ritka volt idáig. A kedvesség játék szerintem nem úgy zajlott, ahogyan ezt a szervezők szerették volna, de ez nem az én dolgom. Meglepőnek tartom, hogy most már átlagosan két hete együtt vagyunk, és mennyire máshogy látjuk a dolgokat. (Sőt, néha ellentétesen.)

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: Klikk a képre!

Rossz érzés látni, hogy teljesen máshogy értékelünk bizonyos dolgokat, bizonyos emberi dolgokat, melyekben teljesen egyformán veszünk részt. A játékban több minden kiderült. Többek között az is, hogy én vagyok az az ember, aki a legkevesebb kedvességet nyújtom a villatársaknak.

Forrás: RTLKLUB

Ez a látszat ellenére azért zavar, de megvannak a pozitív oldalai is. Frenki és Szilvi megint összezörrent, amit igazság szerint valahol meg is értek.
Nem tetszett, hogy Pandorával együtt teljesen értelmetlen (számunkra) módon a Riportszobában kellett dekkolnunk egy darabig. A cél nem szentesítette az eszközt, már csak azért sem, mert a cél is menetközben valahol elveszett.