Leo népszerűsége csúcsán

Vágólapra másolva!
36 ezer olvasónk érzett ellenállhatatlan késztetést arra, hogy honlapunkon kinyilvánítsa szimpátiáját valamely szereplő irányába. A jófejségi minimumot - mely egyben parlamenti küszöb is - minden lakó elérte, de páran épphogy átvitték az öt százalékot.
Vágólapra másolva!

A nagy gyötrődő, az önmarcangoló diplomás végzett az első helyen: Leo közel kétszer annyi szavazatot kapott, mint a képzeletbéli ezüstéremmel gazdagodó Tommyboy. A főképp hölgyek körében népszerű benzinkutas leginkább a néha valóban kifogásolható szellemi nívó miatt keserű, de inkább néma passzivitásba vonul és meg sem próbálja megvalósítani homályos elképzeléseit. Ennek ellenére 36 ezer szavazóból 15 ezer voksolt mellette, tehát ha most lenne a Finálé, igen jó eséllyel indulna a fődíjért.

Forrás: RTLKLUB

Leo (h)arcai

A kigyúrt cheppendale-táncos Tommy 22 százaléka különösen annak fényében jelentős, hogy a többiek 10 százalék alatt maradtak. T-boyt konfliktuskerülő természete és szerelme iránti hűsége juttathatja el a játék végéig. A lemaradt középmezőny (a lepattant középosztály) vékonyka szeletét Csaba és Milo alkotja, de még náluk is kevesebb szavazatot zsebelt be Frenki és Segal. A harsány, mindig határozott miskolci 6,1 százaléka határozottan gyenge teljesítmény: ennél kevesebb voksot már csak örök spanja és szellemiségének követője, Indián szerzett.

A szavazást pár hét múlva megismételjük, mert a karakterek megítélése az idő folyamán változik. Tanulságos lesz majd összehasonlítani a februári eredményeket a mostani felméréssel.

Önnek melyik fiú rokonszenves?

Tommyboy - 7980 szavazat - 22.0 %
Segal - 2235 - 6.1 %
Frenki - 2341 - 6.4 %
Leo - 15392 - 42.3 %
Csaba - 3006 - 8.3 %
Milo - 3534 - 9.7 %
Indián - 1866 - 5.1 %

Összesen: 36354 voks