Zakatoló agyak

Vágólapra másolva!
Leo három fadarabot ütöget egymáshoz, tűnődve, meditálva: legszívesebben rafinált mászókát, maja függőhidat vagy intergalaktikus űrhajót eszkábálna belőlük. Közben Frenki gondolatai összekuszálódtak, szétestek, mint egy ezres puzzle darabjai a tornádóban.
Vágólapra másolva!

- Nyolcvannyolcszor összevesztünk, nyolcvannyolcszor kibékültünk. Ezt a szót, hogy "szeretlek" nem szeretem. Szilvi is mondta, hogy pesszimista. Persze, mert annyiszor játszottuk ezt el. Olyan sokszor kibékültünk és összevesztünk! - morog Frenki a kertben, miközben Ágica hallgatja a több ízben csalódott Rómeót. Ági válaszait nemigen értjük, mivel csak halkan hümmög, tétován dörmög, ráadásul a mikrofonja mélyen a kabátban lapul.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

- Elgondolkodtam egy-két dolgon. Veled és minden mással kapcsolatban - motyog Frenki pár perccel később, mikor Szilvi is megjelenik a színen. - Kaptam Villanővértől egy-két odab.szós kérdést, így komolyan elgondolkodtam.

Forrás: RTLKLUB

Frenki nem árulja el, mire jutott, vagy egyáltalán jutott-e bármiféle eredményre a megfeszítő agytorna után. Helyette beballag a konyhába és nyers húsokat vág, morózusan csontoz, miközben arcán egy nép szenvedése - de lagalábbis egy hentes világfájdalma.

- Nem tudom. Valami szerkezeten gondolkodom. Mindenesetre ezt berakom a kreatívba, jó lehet még valamire - közli Leo, aki két-három gumipókkal mászkál a kertben. A rugalmas köteleket biztonságba helyezi, majd újabb játékon töri a fejét. "Állandóan spekulál, töpreng, vívódik" - mondta róla Ágica korábban - és tényleg.