Megérdemelt pihenés

Vágólapra másolva!
Mint egy vadnyugati kupleráj, melyet éppen elhagyott Butch Cassidy és a Sundance Kid, hogy egy áttivornyázott éjszaka után ellovagoljanak új kalandok felé, úgy néz ki a Villa.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Tollprémek, boák, kalapok és rózsaszínű csipkerucik alusszák álmukat együtt a halálosan fáradt lakókkal. Pihenésüket nem zavarják meg a máskor oly szigorú VillaManók sem, nem egyszerűen a vasárnap miatt, az alvást a tegnap izgalmai után igencsak kiérdemelték hőseink.

A tegnapi éjszakába nyúló klipforgatáson igencsak megdolgoztak a sikerért. A hosszú és fárasztó beállítások, a táncmozgások újragyakorlása a gyorsított zenére már estefelé megterhelte a lakókat (előtte pedig napokig tanultak egy másik koreográfiát, a valóban tehetséges Tommyboy irányításával). Aztán bizonyára nem volt annyira könnyed és önfeledt a táncok előadása egyenként a kertben, lenge öltözékben, de ezen segített a közben nem kis mennyiségben fogyasztott sör. Mindezt megelőzően pedig a hangulatot megalapozandó még délután órákig ropták a latin ritmusokra, csak a maguk kedvéért. A Valentin-nap azt megelőzően sem volt zaklatottságtól mentes, ezt megtudhatják a korábbi cikkeinkből.