Ki a legjobb ápoló?

Vágólapra másolva!
Az ápoltak versenyt szerveztek az ápolóknak. Így megtudhatjuk, ki a legjobb ápoló. A verseny felelőse Leo. 
Vágólapra másolva!

Igazán senkinek nem fűlött a foga a játékhoz, de szerencsére volt fél órájuk, hogy kitalálják a feladatokat. Kiültek a kertbe és felvették a gondolkodó pózt. Ülés és meredés a semmibe.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Leo, akinek a legaktívabbnak kellett volna lennie, mindjárt az elején közölte, hogy nincs ötlete. Erre Ágica belekezdett a szokásos szövegbe: "Ne hazudjál már, tudom, hogy van. Hallod? Hallod? Nézzél már rám, ha hozzád beszélek. Na mondjad már, hogy milyen ötleted van".

Leónak még erre a kedves biztatásra sem indult meg a fantáziája, bezzeg a miskolci üzletasszony ontotta a jobbnál jobb lehetőségeket. Hosszú szenvedés következett, mert mindig volt valami, ami valakinek nem tetszett.

Egyszer csak megegyeztek. Több versenyszámban is indulhatott Frenki, Anett, Indián, Tommyboy, Pandora, Marcsi és Csaba a legjobb ápoló címért. Először is ágytálat kellett cserélni időre.

Forrás: RTLKLUB

A beteg lefeküdt az ágyra, mellette volt a teli lavór, a kórházi személyzetek pedig rohangáltak vele, át az udvaron a mosókonyhába, hogy ott kiöntsék. Ezt a számot Indián nyerte, mert 20,38 másodperc alatt kiürítette Szilvi edényét.

Utána jött az etetés. Meg kellett etetni a betegeket egy doboz joghurttal, persze ezt is időre, de úgy, hogy az étel ne csöppenjen ki a szájukból. Ez lehet, hogy jobban próbára tette a betegeket, mint a kezelőjüket, mert minden ápoló behozta a létező legnagyobb kanalat, és tömte szerencsétlen sérültjét.

Volt ezenkívül még stabil oldalfektetés és ágyazás, de csakhamar megunták a versenyt, és beiktattak egy cigiszünetet, ami jelen pillanatban is tart.