Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ágica büntetése

Vágólapra másolva!
Ágica büntetésből újabb órát tart, amiért a diákok - Leo kivételével - késve jelentek meg a területi képviselőséget oktató óráján.
Vágólapra másolva!

Ágica különleges büntetést mért a diákokra, amiért nem jelentek meg becsengetéskor az óráján: húsz perces osztályfőnöki órán vitatják meg, milyen volt a kétnapos iskola - az élet iskolája - a Villában, és mire jó az iskola és a tudás a Villa falain kívül.

Forrás: RTLKLUB

Az előzmények:
Leo pontban kilenckor a padban ült, várta a tanítást. A többiek viszont ügyet sem vetettek a becsengetésre. Ágica megvárta a későket, majd ecsetelni kezdte a területi képviselő feladatait. A tanárnő nem próbálta meg érdekesebbé tenni a száraz témát, így a diákok álmosan, és a lehető legkevésbé aktívan vettek részt a fejtágításon.

Tommyboy már a büntetés esélyének hallatára kijelentette, akármi is legyen az, nem hajlandó végrehajtani, mert senki nem szólt neki, hogy reggel kilenckor a padban kell ülnie. A chippendale fiú - meglepő módon - éppen akkor a zuhany alatt állt - már hogyan várhatná el tőle bárki, hogy csak úgy otthagyjon csapot, papot, és rohanjon a suliba?

Forrás: RTLKLUB

Ági első órája után elkezdődik Katka tanárnő órája is: tánc és könnyűzene ismeretek. Katka a tánc eredetét, majd a tánchoz szükséges paramétereket feszegeti. Mozgáskoordináció, ritmusérzék, pia - jó és rossz megoldások hangzanak el a teremben. Indián természetesen most sem bírja ki szó nélkül, szolid szóváltásba is keveredik Katkával, aki szerencsére nem szívja mellre az apró sértéseket.

Az elmélet után jöhet a gyakorlat: rapelt Süss fel Nap Milo előadásában, Ágica és Jenny háttértáncával. A rövid produkciót kisebb, felszínes eszmecsere követi az igazi és az álsztárokról. A táncórához párokat alkotnak a lakók, majd csacsacsát tanulnak Katka tanárnőtől. Lezárásképpen egy újabb szituáció: a sztár - Indián - koncerten belesül az előadásába. A beszélgetés a magyar popzene problémái felé terelődik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről