Miért cérnázik a ló?

Vágólapra másolva!
Ma reggel mindenki legszívesebben kirándulna egyet a ligetben, a lakóknak ez nem csak azért lehetetlen, mert iskolába kell menniük.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Tegnap este Frenki, Anett és Ágica Leóról beszélgettek a szaunába. Abban mindegyik egyetértett, hogy Leo jó ember. Igaz, aznap éppen nagyon rossz kedve volt, folyamatosan morgott valamiért. Frenki elmondta, (már sokadszorra) azért nem tudja jobban megismerni a fiút, mert nem cigizik, nem szaunázik, így nincsenek olyan szituk, amikor összejönnének. Egyébként pedig nagyon jókat tudnak dumálni, ha úgy hozza a Villaélet. Anett szerint nem baj, hogy a fiú kihúzza magát néha a közös programokból, az már sokkal inkább, hogy kimarad a jó bulikból, a jó beszélgetésekből. Ágica szerint meg Leo olyan ember, aki küzd a céljaiért, és egyszer biztosan eléri majd azokat.

Frenki: - Én elhiszem, hogy Leónak sok minden nem tetszik, de miért nem mondja ki a véleményét?
Ágica: - Ma mindenkivel izélt. Rossz kedve volt.
Frenki: - Nekem, ami nem tetszik, megmondom neki. Taktikázik és befolyásolja az embereket. Nagyon sokan megváltoztak itt bent. Csabi, az egyszerű parasztgyerek ugyanilyen fog maradni a játék végéig. Nem fog elszállni magától úgy, mint... Nem akarok megsérteni egy-két embert.
Anett: - Mások leszünk, mert másnak kell lenni.

A ma reggel meg a lehető legrosszabbul sikerült, hiába süt hétágra a nap, a nebulóknak iskolába kell menni. Az első óra Csaba tanár bácsi biológiaórája volt, a téma természetesen az állattenyésztés volt. Indián bóbiskolt, a többiek is csak akkor éledtek föl, amikor a ló fedeztetéséhez értek. Arra már mindenki kíváncsi volt, hogy mit jelent az, hogy a kanca kétlábra áll, villogtat és közben cérnázik.