Elkenődött arcok

Vágólapra másolva!
Miután minden testnek és léleknek megfelelő ápoláson túl voltak, a lányok még egy gyönyörű sminket is kaptak. Nem tartott sokáig... 
Vágólapra másolva!

A hozzáértő kezek minden lányra gondosan ügyeltek, hogy miként festik ki. A szakemberek hosszú perceket töltöttek azzal, hogy találgatták, kinek melyik szín állna a legjobban.

Ágicával különösen sokat szöszmötöltek. Ő az, aki ugyanis az elmúlt napokban szinte teljesen megváltozott. Nem csak a frizurája új, hanem hajkoronájának színe is. Így persze érthető, hogy arca is más lett. Most lehetett kísérletezni, hogy mi az, ami igazán jól áll neki.

Forrás: RTLKLUB

Nem kis munka árán az összes lányból kihozták a maximumot, majd a gondos kezek búcsút intettek. Joggal hihetnénk, hogy a több mint fél napig tartó kényeztetés összefésüli az idegeket, és megnyugtatja a lelkeket. Lakóink erre is rácáfoltak.


Alighogy a vendégek távoztak, egy kis frissítő zene szólalt meg a Villában, amire persze azonnal könnyed lötyögés vette kezdetét. Ágica minden átmenet nélkül elrohant a vécébe és sírásba kezdett. Anett utána eredt és megkérdezte mi a baja. Az üzletasszony könnyes szemmel csak annyit mondott, hogy mostanában nagyon érzékeny. Túl sok minden tehát nem derült ki, de az biztos, hogy a mesteri sminknek lőttek.

Anett következett. Leóval éppen a konyhában takarítottak, mikor összekaptak egy apróságon. Az uborkasaláta tárolási helye volt képes kiváltani egy gyors szájkaratét, amire Ágica is megjelent és megkérdezte, hogy mi történt. Leo csak ennyit mondott: "Anettnek nagy a szája, az életről meg fingja sincs".

Ez hatott. A nagy csend, megbántott tekintet, legörbülő száj, szipogás, könnyzápor és csapkodás a "nem érdemeltem meg, hogy így megbánts" kezdetű jelenetbe torkollott, amit követett a "hülye bunkó vagy".

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Leo látta, hogy most tényleg érzékeny pontot érintett, ezért megpróbálta rendbe tenni, amit elrontott. Meg kell hagyni, gyorsan ment. "Ne haragudj, tényleg nem akartalak így megbántani"- kezdte, majd mindezt megfűszerezte egy kis öleléssel és puszilgatással.

A veszekedés egy pillanat alatt a múlté lett. Ahogy a varázslatos make-up is.