A két család

Vágólapra másolva!
Ma már egyszer érkezett egy levél, amiben az állt, hogy ma lesz a Párbaj. Nem vették komolyan. Most azonban... 
Vágólapra másolva!

Lilu egyszer csak bejelentkezett és megkérdezte az érintetteket, hogy felkészültek-e a Párbajra. Azt válaszolták, hogy nem, de a műsorvezető kiküldte őket a raktárba, hogy hozzák be a bőröndöket.

Indián egész végig azt mondogatta, hogy persze, április elseje van. Ágica azonban nem vette ennyire poénra a dolgot. Arcára fagyott mosollyal nézett a képernyőre.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Indián megérzése volt a helyes, amint visszaértek a raktárból, ez ki is derült. Lilu közölte, hogy csak vicc volt az egész, de a stáb jót mulatott.

Annak viszont már a fele sem volt tréfa, hogy Leo édesanyja és Indián kedvese ott voltak a stúdióban, és most láthatták őket, amint nekik próbálnak minél több szavazatot szerezni.

Először Leo anyukája beszélt a nézőkhöz. Három dologra hívta fel a figyelmet fiával kapcsolatban: férfias, mert a legintimebb dolgokat nem teregeti ki, őszinte, mert nem dumál senki háta mögött és taktikázik ugyan, de nem csak ő. Itt hozzátette, hogy ez egy játék, amit játszani kell.

Forrás: RTLKLUB

Indián gyermekeinek anyja kicsit szűkszavúbb volt. Ő a rockert, mint "borzalmasan jó apát" említette, és azt mondta, hogy ha párját visszajuttatják a Villába, azzal családjának is segítenek.

Leo lehajtott fejjel hallgatta anyukáját, csak a szája szegletében jelent meg egy tétova mosoly. Indián is nagyon koncentrált Ildire, majd mikor vége lett a kapcsolásnak felugrott: "Valami gáz van. Az Ildi megfogadta, hogy ő csak akkor fog szerepelni, ha baj van."

Forrás: RTLKLUB

Egy ideig még pörgette magát, majd elmélázott: "Öcsém, soha nem festi magát. Soha. Ki festette ki?"

Mindenki nagyon meglepődött a látottakon. Azt nem is sejtik, hogy lesz ennél nagyobb meglepetés is.