Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Leo mesél

Vágólapra másolva!
Leo fejébe vette, hogy érdekességeket oszt meg lakótársaival a mexikói piramisokról, a Nasca vonalakról és a frigyládáról. A többiek tátott szájjal hallgatták.
Vágólapra másolva!

"Mexikóban ugyanolyan piramisok vannak, mint Egyiptomban. Ki építette őket és mikor? Máshol meg olyan méretű rajzok vannak lerajzolva a földre, amelyek csak a levegőből felismerhetőek. Fölülről ránézel, és egy emberi alak van, aki integet. Vagy egy teljesen tökéletes madárpók, állatok. Négy vagy öt rajz - nem lehet tudni, kik mikor csinálták.

Forrás: RTLKLUB

Ugyanitt van egy olyan terület, ami olyan, mint egy leszállópálya. A frigyládáról is azt mondják, hogy egy akkumulátor volt. Mindig úgy ábrázolták, mint egy állandóan szikrázó nagy láda. Senki nem tudta a titkát.

Mellesleg az ember az egyetlen élőlény, amelyik nem tud alkalmazkodni a hideghez és a meleghez. Ruha nélkül télen megfagynánk.

Meg rengeteg olyan történet volt, hogy repülőket körbevettek ufók, és leellenőrizték őket. Az emberek mindig úgy számolnak be a történetekről, hogy ufók ellopták, megvizsgálták őket.

Biztos, hogy vannak olyan dolgok az Egyesült Államokban, ahol megvizsgáltak már ufókat, csak nem merik elmondani, mert nagy pánik lenne. Volt olyan, hogy lezuhant egy csészealj, a két utas is megvolt, az egyik meghalt, a másik megsebesült. Vannak képek, videók a műtétről is. Persze, lehet, hogy csak kamu. Nem tudom.

Forrás: RTLKLUB

Vagy azok a nagy arcok a Húsvét-szigeteken, vagy a Stonehenge - miért van ott? Kik csinálták? Mi értelme?"

Milo megadta a választ: "Ezek dimenzió kapuk. Voltam ott és át is mentem, találkoztam az ufókkal. Isteni volt."

Ajánlat:

Indul a NYÁR! Fesztiválok, utazás, napszúrás és fagyimaffia!
Metálos plüssmaci, lufival
Magányosan a sárkányok közt - riport
Nyílnak a strandok - sok fotó!
Nemzőverseny a valóságshow-ban

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről