Megcsalták Frenkit!

Vágólapra másolva!
Mire Császár Előd megérkezett a Villába, lakóink rendesen felöntöttek a garatra. Nyilván ennek köszönhető Ágica ordítozása és Szilvi csókja, amit nem Frenkinek adott.
Vágólapra másolva!

Szilvi olyan táncot lejtett Leo előtt, hogy ha Frenki látta volna, biztosan nem áll jót magáért. Persze a benzinkutas kötelességtudóan elhessegette magától a lányt, aki miután hátat fordított neki Ágicához rohant, hogy elújságolja, mi történt. Csaba ezután egy kicsit rosszul lett, de keményen tartotta magát és húsz perc meditálás után, újult erővel tért vissza az őrjöngő lakókhoz.

Forrás: RTLKLUB

A kezdeti feszültségnek ekkor már nyoma sem volt a lovászfiún és lehengerlő módon, totális átéléssel táncolt. Tommyboy is lazított katonás viselkedésén és nem hagyta, hogy akár csak egy pillanatra is lanyhuljon a hangulat. Természetesen nincsen buli Leo és Ágica veszekedése, ordítozása nélkül.

Forrás: RTLKLUB

Majka egy interjút szeretett volna készíteni a civakodó párral, de csak egy újabb ordítozás lett a vége. Az 'össze fogunk verekedni' és a 'hagyjál már békén' felkiáltások ezúttal sem maradtak el, de Ágica eddig nem látott formáját hozta. Olyan erőszakosan és magából kikelve utasította el a fiút, hogy rossz volt nézni. Mindezt megfűszerezte egy kis mikrofonba ordítozással is.
Majd Leo beterelte a szoláriumba, s megpróbálta megcsókolni. A lány nem adta meg magát, de miután a fiú elmondta neki, hogy megbántotta, odabújt hozzá és ölelgetni kezdte. Megint nem jutottak egyről a kettőre.