A Való Világ műsorvezetői a Társalgóban

Vágólapra másolva!
Stohl András és Czifra Noémi, az RTL Klub rövidesen induló reality show-jának, a Való Világnak műsorvezető párosa volt a Társalgó vendége. Nem akarnak versenyezni a konkurens csatorna hasonszőrű műsorával - szerintük egy könnycseppel inkább meg lehet hatni a nézőket, mint a meztelenkedéssel.
Vágólapra másolva!

Nem gondoljátok, hogy gáz egy kicsit? Egy héttel a Big Brother megkezdése után indultok, kisebb reklámmal. Aki már leült nézni a Big Brother szereplőit, bekapcsolódott a hétköznapjaikba, nem biztos, hogy szívesen vált. (J01sten)

Czifra Noémi: Ezzel nem értek egyet. Ha cinikus vagyok, hátha egy hét alatt meg is unják.

Milyen lesz a műsor hangvétele? Melyek a formai szabályok, amelyeket a műsorvezetőknek követniük kell? Remélem, nem lesz olyan erőltetett és kritikán aluli, mint amit a másik csatornán produkáltak a műsorvezetők!? (Endre__JR)

Czifra Noémi: Nincsen ránk erőltetett formai szabály, továbbra is önmagunk maradhatunk, és nem kívánjuk külön provokálni a játékosokat.

Stohl András: Én olyan leszek, amilyen eddig is voltam, persze ennek a műsornak a stílusa egy hangyányit komolyabb. De azért röhögni fogunk!

Czifra Noémi: Amúgy elkerülhetetlen az összehasonlítgatás, bár tényleg nem ez a célunk.

Stohl András: A konkurens csatornáról nem illik véleményt mondani, de fogunk, ha nagyon akarjátok.

Lehetne tudni, mi lesz az alapvető különbség a két műsor között? (kikamakka)

Stohl András: Nálunk a néző szavazza be a játékosokat, velem folyamatosan kapcsolatban vannak egy monitoron keresztül, a nézők rajtam keresztül instruálhatják őket, és a végén is a néző dönti el, hogy ki maradhat, és mint tudjátok: csak egy maradhat!

Czifra Noémi: Velem pedig minden nap délutánonként játszhattok, és sms-t, e-mailt küldhettek a játékkal kapcsolatban. Lesz chatszoba is, illetve telefonon is fogunk tudni beszélni, tehát ez egy interaktív játék lesz.

Mi alapján válogattátok a szereplőket? Személyiségteszten átestek? (JeffJillson)

Czifra Noémi: 30 szereplőt válogattunk ki a jelentkezők közül. A rátermettségen kívül egy bizonyos értelmi színvonal elérése is feltétel volt. A 30 jelöltből fogják a nézők a 10 beköltözőt kiválasztani.

Stohl András: Én annyit tudok a dologról, hogy különböző típusú embereket válogattak össze: van macho, bombázó, furcsa-érdekes, hétköznapi stb.

Ha esetleg lesz egy elmebeteg egyén, akin nem látszik, hogy elmebeteg, aztán később kiderül róla, azzal tesztek valamit? (Bundi)

Stohl András: Én azt gondolom, hogy ezt már a játékosoknak kell megoldaniuk. Természetesen ha késsel szaladgál valamelyik...

A nézőket is jutalmazzák az ötleteikért, vagy csupán az élvezet az övék? (AmTiSrac)

Stohl András és Czifra Noémi: Persze lesznek jutalmak bőven, például Való Világ-póló.

Mi lesz, ha túl sokan szeretnének a nézők közül irányítani? Hogyan szelektálnak? (kikamakka)

Stohl András: Nagyon komoly stáb van a műsor mögött, ők döntik el, valószínűleg a nézők túlnyomó többségének igényei alapján. Ez egy olyan műsortípus, amire az elején mindenki kíváncsi, hiszen ilyen még nem volt. Később valószínűleg beáll a rend, és a műsorok olyan nézettséget kapnak, amilyet valóban megérdemelnek.

Meddig mehet el a néző az irányításban? Akár verekedést is parancsolhat a játékosoknak? (Timoc)

Czifra Noémi: Nem, mint már mondtuk, szűrve lesznek az ötletek, de a nézők felvetéseiből fogunk válogatni.

Stohl András: Szerintem ha ilyen típusú kérés érkezik tömegével, amin nem lennék meglepve, akkor én, mint moderátor valamilyen módon megpróbálom majd összeugrasztani a feleket.

Ti is annyira provokálni fogjátok majd a szexualitást, mind a Big Brother? Van értelme? Úgyis összejön magától, nem? (Gyuriana)

Czifra Noémi: Nem. Hiszen nem ígérhetünk olyat, amiben nem vagyunk biztosak, hogy meg fog történni.

Stohl András: Más a stílusa a mi műsorunknak, inkább egy ilyen pszichotrillerre szeretne hasonlítani. Aminek össze kell jönnie, az úgyis összejön.

Ami jelenleg a Big Brotherben megy, az kritikán aluli. Háromnegyed nyolctól, mikor még gyerekek is nézik a műsort, megy az, ami megy. Így lesz ez a Való Világban is? (kikamakka)

Stohl András: Nem. Valószínűleg lesznek nálunk is pikáns dolgok, de kizárólag késő este. Nem hiszem, hogy csak a szexszel lehetne megfogni a nézőket, szerintem egy könnycsepp sokkal hatásosabb.