Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Massa lenyűgözte a Ferrari vezetőségét

Vágólapra másolva!
A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo szerint Felipe Massa jó eséllyel pályázhat az idei évben a bajnoki cím megszerzésére, miután parádésan teljesített az F2007-es versenygéppel a téli teszteken.
Vágólapra másolva!

A Ferrari téli teszteken nyújtott teljesítménye messze kimagaslik a mezőnyből. Bár egyelőre még korai lenne bármit is mondani az erőviszonyokról, Felipe Massa az elmúlt héten megrendezett bahreini tesztprogramon lenyűgöző eredményeket ért el, így joggal állíthatjuk, hogy az olaszok várhatják a legesélyesebbként a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat.

A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone tegnapi nyilatkozatában már rávilágított arra, Felipe Massát tartja a legesélyesebbnek a bajnoki küzdelemben. Bár a Ferrarinál óvatosan nyilatkoznak az idei esélyekről, az elnök elmondta, sokat vár Massától 2007-ben.

"Lenyűgözött Massa teljesítménye a téli teszteken. Biztos vagyok benne, hogy ő lesz az idei év egyik legnagyobb esélyese" - mondta di Montezemolo a Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában. "Mindenki favoritnak tart minket, és bízunk benne, hogy igazuk is van, de mi is úgy gondoljuk, hogy jó formában vághatunk neki az idei évnek."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről