Alonso jól érzi magát a McLarennél

Vágólapra másolva!
Fernando Alonso elmondása szerint sikeresen túljutott a nehézségeken, melyet leginkább a csapatváltás jelentett számára. A spanyol bajnok úgy gondolja, teljes mértékben beilleszkedett a McLarenhez, és kényelmesen érzi magát az új autóban.
Vágólapra másolva!

A spanyol versenyző számára nem volt egyszerű az elmúlt időszak, ugyanis hat év után szakított a Renault-val. Alonso ugyan már a kezdetektől fogva gyors volt, bevallotta, sokszor nyugtalan volt a csapatváltás miatt. A kétszeres világbajnok viszont túljutott a nehézségeken, így már alig várja, hogy elrajtoljon a 2007-es szezon.

"Hatalmas volt a kihívás és a motiváció a téli időszakban. Először egy kicsit idegesnek éreztem magam, de ez szerintem egy normális emberi reakció. Nem ismertem az autót, és nem tudtam, mire számítsak az új csapatomban" - mondta Alonso a McLaren hivatalos weboldalán.

"Azonban már kényelmesen érzem magam az MP4/22-es modellben, és a téli tesztidőszak alatt minden adandó alkalmat megragadtam, hogy minél jobban megismerkedjem a csapat tagjaival" - folytatta a spanyol bajnok, aki mindennél fontosabbnak tartja, hogy megvédje bajnoki címét a McLarennel.