A Honda még csak a hibakeresésénél tart

Vágólapra másolva!
A Honda a vártnál is gyengébben kezdte az idei szezont, pedig nem volt túl magasra téve számukra a léc. A japán istálló csapatfőnöke, Nick Fry korábban gyors felemelkedésről beszélt, ám most elárulta, még nem ismerik a hibaforrást sem.
Vágólapra másolva!

A Honda két pilótája, Jenson Button és Rubens Barrichello nem lehetett túlságosan elégedett a 2007-es évad első versenye után, ugyanis Melbourne-ben csak a 11. és 15. helyet sikerült megszerezniük. A megbízhatósággal már Ausztráliában sem volt probléma, de mindenképpen gyorsulniuk kell az autóknak, ha be akarják fogni az élcsapatokat.

"Az a célunk, hogy az európai futamokig a Renault és a BMW szintjére emelkedjünk"- nyilatkozta kicsit már a jövőbe tekintve Nick Fry, hiszen addig még két verseny hátravan. "Tavaly is a szezon közepére értük utol magunkat, most ezt hamarabb kell elérnünk, különben nem lesz bocsánat."

"Egyelőre azonban rá kell jönnünk, hogy mi a probléma. Jelenleg ugyanis fogalmunk sincs, hogy mi a baj az autókkal"- folytatta csalódottan a csapatfőnök. "Az elmúlt két évben folyamatosan valamiféle nehézséggel küzdünk, de alapjaiban nem értjük, hogy mi lehet a baj. Most viszont rá kell jönnünk erre, mese nincs!"

"A szélcsatorna is a segítségünkre van, így remélhetőleg hamarabb rálelünk a megoldásra, mint a korábbi években. A rajtunk rosszul sikerült, de még nem csüggedünk, most is van még bő két hetünk a következő futamig, ami elég lehet az előrelépésre"- fejezte be Fry.

A Honda jövő héten Sepangban tesztel, ahol a Spyker csapat kivételével az egész mezőny részt vesz majd.