F1hírek tippverseny: harmadik és negyedik forduló

Vágólapra másolva!
Tippverseny játékunk harmadik és negyedik fordulója is lezajlott már, ám a nyertesek kilétét eddig jótékony homály fedte. Az alábbiakban kiderül, kik tippeltek a legjobban, és ezáltal ki viheti haza értékes nyereményeinket.
Vágólapra másolva!

Bahreini forduló
Az öt héttel ezelőtti Bahreini Nagydíjon a legtöbben a pole pozícióból induló Felipe Massa győzelmét várták, és a brazil nem is okozott nekik csalódást A tippverseny harmadik fordulójának győztese azonban úgy is győzni tudott, hogy nem a ferrarist tippelte az első helyre.

A bahreini fordulóban két játékosunk is öt ponttal zárt, és köztük az ilyenkor szokásos szabály döntött, vagyis a tippjét korábban leadó olvasó nyert. A harmadik forduló nyertese tehát Sony... nevű játékosunk lett, aki a Danubius Premier, Magyarország legnagyobb fitness-wellness hálózatának felajánlásával egy egyhónapos fitnessbérletet vehet át, melyet a Hotel Stadion Fitness centrumában mozoghat le.

A második helyen randlan nevű tippelő végzett, az ő nyereménye egy Logitech QuickCam Chat webcamera. A harmadik helyet szintén a gyorsaságának köszönhetően megszerző peterparker26 David Sándor Forma-1 Sztorik 2006 című kötetével színesítheti könyvtárát.

Spanyol forduló
A bő egy héttel ezelőtti Spanyol Nagydíj már valószínűleg mindenki emlékeiben élénkebben él. Fernando Alonso hazai közönsége előtt a győzelemre tört, ám be kellett érnie a bronzéremmel, Felipe Massa Barcelonában is legyőzhetetlen volt.

A tippjátékban ketten is négy pontot értek el, mindketten a pole pozíció tulajdonosát és a dobogósokat tudták előre megnevezni, ám mandelka1991* nevű felhasználónk volt a gyorsabb, így őt illeti az Apple iPod nano 2GB-os zenelejátszó.

A második helyezett Songika egy egyhónapos fitnessbérletet tehet zsebre a Danubius Premier jóvoltából, amit a Hotel Stadion Fitness centrumában válthat be.

A harmadik helyet Honey87 szerezte meg, az ő jutalma egy 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyet a www.gpshop.hu on-line F1 áruházban vásárolhat le, ahol az ország legszélesebb választékával rendelkeznek eredeti F1-es rajongói termékekből.

A fentiekből is jól látszik tehát, hogy nem érdemes sokat várni a tippek leadásával, hiszen a kiértékelésnél minden perc számít. Természetesen már a hétvégi Monacói Nagydíj befutójára is lehet tippelni, csütörtök éjfélig. Az eddigi fordulókhoz hasonlóan most is értékes nyereményeket sorsolunk majd ki. A nyereménylistát hamarosan közzé tesszük.