Féltékenység miatt egy vasalóval verte meg az élettárását egy férfi Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy férfi több évtizede ismerte az élettárást, akivel többször együtt volt az évek során. Két éve újra összejöttek, majd tavaly Budapesten költöztek össze, ahol sokszor együtt italoztak. Egy este a férfi féltékeny lett barátnőjére, ezért megverte egy vasalóval. Ezután néhány nappal vitatkozni kezdtek, amikor a férfi addig verte élettársát, amíg annak életveszélyes sérülései lettek.
Vágólapra másolva!

Egy férfi 25 éve ismerte élettársát, akivel többször szakítottak. Két éve újra együtt voltak, majd tavaly februárban egy XX. kerületi lakásba költöztek össze, ahol minden nap együtt italoztak.

Tavaly március 31-én ismét együtt ittak, mikor a férfi veszekedni kezdett élettársával, mert azt gondolta a nő férfiakkal beszél az interneten. A veszekedés odáig fajult, hogy 

a férfi felkapott egy vasalót, majd azzal fejbe ütötte barátnőjét, akinek az ütéstől erősen vérezni kezdett feje és a földre esett.

 A férfi ekkor mentőt hívott a nőhöz, akinek 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek.

vasalóval verte fejbe egy férfi az élettársát
A nő erősen vérezni kezdett mikor élettársa fejbe verte egy vaslóval. 
Fotó:  Magyarország Ügyészsége 

Ezután a férfi április 2-án a közös lakásukban ismét féltékeny lett a nőre, ezért az este többször megverte.

 Emiatt a nő másnap annyira rosszul lett, hogy a férfi kórházba vitte, ahol az életveszélyes állapotban lévő nőt megműtötték.

A bántalmazások után a nő távol tartási végzést kért a férfival szemben, akit az ügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel és súlyos testi sértés kísérletével vádol. Az ügyészség a férfival szemben börtönbüntetést javasol.

Egy férfi féltékenységből rabolta el barátnőjét és annak gyerekét. Egy férfi egyik ismerősét ölte meg féltékenység miatt Miskolcon. Nemrég egy holland nő féltékeny lett párjára és leszúrta egy budapesti bérlakásban.