Gyáván menekül Karácsony Gergely

karácsonygergely
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub visszautasítása után Karácsony Gergely az ATV által szervezett főpolgármester-jelölti vitán sem vesz rész – állítja sajtóhírekre hivatkozva Vitézy Dávid. A Magyar Nemzet összefoglalója szerint a főpolgármester menekül a viták elől.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub visszautasítása után 

Karácsony Gergely az ATV által szervezett főpolgármester-jelölti vitán sem vesz rész 

– állítja sajtóhírekre hivatkozva Vitézy Dávid. A Magyar Nemzet összefoglalója szerint az LMP főpolgármester-jelöltje a legújabb bejegyzésében azt írta: miközben Dobrev Klára napi öt posztban kéri számon Magyar Pétert azért, hogy miért nem vitázik minden ezt felajánló jelentősebb csatornán, a DK saját főpolgármester-jelöltje csak kibúvókat keres a viták elől. 

Karácsony Gergelyt ezúton is tisztelettel kérem, ne meneküljön a viták elől, gondolja ezt át újra, és fogadja el akár a most visszautasított ATV vagy akár a korábban már általa elhárított RTL felkérését

– fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy lehetőséget kellene adni a csak tévécsatornákról tájékozódó budapestieknek is, hogy lássanak olyan főpolgármester-jelölti vitát, ahol ütköztetik, mit gondolnak az elmúlt évek főpolgármesteri teljesítményéről és Budapest jövőjéről.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK