Magyar Péter politikai mozgalma is oda kerül, ahova való, a magyar politikatörténet szemétdombjára - videó

Magyar Péter, MagyarPéter, baloldali, tüntetés, Budapest, 2024. 04. 26.
Magyar Péter, a baloldal új, háborúpárti messiása.
Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet
Vágólapra másolva!
Majd Magyar Péter politikai mozgalma is oda kerül, ahova való, a magyar politikatörténet szemétdombjára. De ne mondják, hogy nincs szívünk, majd az SZDSZ mellett biztosítunk egy helyet, úgyis nagy liberális, Demszky Gábor a példaképe bevallotta, majd ott tudnak beszélgetni - mondta Menczer Tamás a TV2-nek.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter a HVG-nek adott interjújában arról beszélt, hogy 45 százalék alatt, mármint a Fidesz-KDNP-nek hatalmas vereség lenne az EP-választás. Ha 40 százalék alatt lesznek, akkor végük van. Mit gondol erről? - kérdezte Istenes László Menczer Tamástól a TV2 reggeli műsorában.  

Azt, hogy tudja, akik a politikában új szereplők, azoknak mindig vannak ilyen izgalmas mondásai, de mi, akik a politikában régebbi szereplők vagyunk, nagy nyugalommal tekintünk mindenre. Hát hallottunk pontosan ilyen mondatokat, hallottunk már. Kiktől hallottunk? Jakab Pétertől. Hol van most Jakab Péter? Sehol. 

 - mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a TV2 Mokkában. 

Hallottunk ugyanilyen mondatot már Fekete-Győr Andrástól és a Momentumtól. Hol van most Fekete-Győr András? Hát valahol, valószínűleg egy zuhanyban tisztogatja az elektromos rollert. 

Hallottunk ugyanilyen mondatot Márki Zay Pétertől. Hol van Márki Zay Péter? És most hallunk ugyanilyen mondatot Magyar Pétertől. Rendben, majd Magyar Péter politikai mozgalma is oda kerül, ahova való, a magyar politikatörténet szemétdombjára. De ne mondják, hogy nincs szívünk, majd az SZDSZ mellett biztosítunk egy helyet, úgyis nagy liberális, Demszky Gábor a példaképe bevallotta, majd ott tudnak beszélgetni - tette hozzá. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!