Újabb fiatal családok kaptak otthonfelújítási támogatást

Vágólapra másolva!
A Vál-völgyi Fiatalokért Alapítványnak köszönhetően 36 fiatal pár részesült 90 millió Ft összegű otthonfelújítási támogatásban. A korábbi 1,5 millió forint helyett, idén családonként már 2,5 millió forintért pályázhattak az Alcsútdobozon, Felcsúton, Tabajdon, Válon, Kajászón és Vértesacsán élő, gyermeket nevelő párok, akik a meglévő ingatlanjaikat szeretnék felújítani. A díjátadó eseményen Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa bejelentette, hogy a támogatásra hamarosan a Bicskén élő fiatalok pályázhatnak.
Vágólapra másolva!

Május 29-én, Felcsúton, a Tó Étterem és Élményközpontban tartott díjátadó ünnepség keretében vehették át a nyertes családok a támogatói okiratot a Vál-Völgyi Fiatalokért Alapítvány kuratóriumi tagjaitól. Az eseményen beszédet mondott Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa, valamint Mácsodi Ferenc kuratóriumi tag. A meghívottak között szerepelt többek között Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, Mészáros László, Felcsút polgármestere, Bálint Istvánné Andrea, Bicske polgármester asszonya és Dr. Sisa András kuratóriumi tag is.  

A Vál-völgyi Fiatalokért Alapítványt 2017-ben hozta létre Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa azzal a céllal, hogy olyan életkezdési lehetőséget adjon a térségben élő fiataloknak, amellyel megalapozhatják jövőjüket, otthont teremthetnek családjuknak hazai terepen. A pályázatra azok a 45 év alatti házaspárok, élettársak jelentkezhettek, akik Alcsútdoboz, Felcsút, Tabajd, Vál, Kajászó vagy Vértesacsa községek lakói és ott állandó lakcímmel rendelkeznek.  

Idén az alapítvány megemelte a pályázati összeget, a korábbi 1,5 millió helyett, immáron 2,5 millió forint értékben nyújtott otthonbővítési, felújítási segítséget. A beérkezett pályázatokból az alapítvány 36 kérelmet támogatott összesen 90 millió forint összegben. 

A Vál-völgyi Fiatalokért Alapítvány tehát az elmúlt években közel 700 millió forinttal segítette 2017 óta a több mint 300 környéken élő családot. Az idei otthonfelújítási támogatáson túl, Mészáros Lőrinc tulajdonos úr egy újabb örömteli bejelentést tett a rendezvényen. Elmondta, hogy idén egyszeri alkalommal támogatja a Bicskén élő fiatalokat is, akik hamarosan pályázhatnak a támogatásra - írta a Mészáros Csoport sajtóközleménye.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!