Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia

Orbán Viktor: Látni akarjuk felnőni gyerekeinket, unokáinkat, ezért állunk ki a béke mellett

Vágólapra másolva!
Zalaegerszegen folytatódott csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök országjárása az EP-választási kampányban - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Vágólapra másolva!

A Fidesz elnöke először megbeszélést folytatott Balaicz Zoltán polgármesterrel, majd a zalaegerszegi választópolgárokkal találkozott. A választás tétjéről, a háború vagy béke kérdéséről elmondta: Ukrajnában most egy egész generáció lesz a véres háború áldozata. "Mi azonban látni akarjuk felnőni a gyerekeinket és az unokáinkat. Ezért állunk ki a béke mellett. Akármekkora lesz is rajtunk a nyomás, ellenállunk a háborús őrületnek. Ehhez kérjük a magyarok támogatását június 9-én" - fogalmazott Orbán Viktor.

Orbán Viktor országjáró kampánykörútja, OrbánViktor, Zalaegerszeg, 2024.05.23.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond országjáró kampánykörútjának zalaegerszegi állomásán 
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A miniszterelnök ezután Vasvárra utazott, ahol a városházán Tóth Balázs polgármesterrel és V. Németh Zsolt országgyűlési képviselővel tárgyalt, majd a vasvári polgárokkal találkozott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről